son Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 (editat) Buna tuturor de aici am gasit la acest laptop 2 chipuri pocnite dar ma intereseaza acesta ce echivalent are :DJ-CE J1W ,... am disponibil pe alta placa DJ=BA LOK si nu stiu daca ar merge....si apropo m-ar ajuta daca ar avea cineva si achema placi de baza :K52N REV2.1....nu am prea gasit-o pe net....(incurcate sunt placile de ASUS de nu scriu si ei notatiile chipurilor pe placi conform schemei )..multumesc anticipat ...o seara buna.. Editat Februarie 17, 2016 de son Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Vedeti si dvs daca va ajuta acest linck de aici : http://elektrotanya.com/asus_m52v_pegatron_g60vx_rev_r1.2_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
son Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 ok multumesc dar schema este ptr.cpu intel si eu am amd..mai caut sa vad daca chipurile sursa sunt echivalente.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum