cosmin_cosmin_1 Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 O zi intreaga m-am chinuit si eu sa fac o iluminare cat de cat acceptabila, am dat toate foliile jos, a ramas display-ul chior si tot degeaba.Cele mai bune rezultate se obtin daca se foloseste plastic d-ala striat foarte fin ce se gaseste in spatele display-urilor de la telefoane.Cu ala iluminarea e uniforma. Dar e greu de gasit Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 Nu ar fi mai simplu in loc de backlight sa puneti frontlight? :smt005 Adica pui ledurile in fata afisorului pe margine, si pui led-uri normale care sa lumineze inspre afisaj. Am 6 LCD-uri de 2x20 si asa ma gandeam sa fac.Sper sa iasa mai simplu si mai bine. Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 Nu ar fi mai simplu in loc de backlight sa puneti frontlight? :smt005 Adica pui ledurile in fata afisorului pe margine, si pui led-uri normale care sa lumineze inspre afisaj. Am 6 LCD-uri de 2x20 si asa ma gandeam sa fac.Sper sa iasa mai simplu si mai bine.De iesit simplu iese, dar nu e acelasi efect :yawinkle: si in plus se va vedea ca e vb de un display fara iluminare, cu iluminare exterioara adaugata Link spre comentariu
TECH_FUN Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 Am vazut asta printr-un radio-casetofon auto, razele de la bec vor cadea pe suprafata semi-mata a prismei sub aprox acelasi unghi. Prisma poate fi si o bucata de plexic , conditia fiind ca sa fie asezat oblic fata de display. Iluminarea este aproape aceeasi la cele doua capete; eventual, poate un bec si in partea cealalta, doar ca razele acestuia vor trece prin display prin reflexie, si va aparea cel putin un punct foarte luminat. Link spre comentariu
Vizitator Alex Baccilu Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Pierdere de timp ce faci tu acolo, pararea mea. Si nici nu arata bine.bai nene, aici e sectiunea de forum intitulata diy, stii de la ce vin initialele?nu cred :smt003 Link spre comentariu
madkat Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 o varianta ar fi o bucata de plexi mai gros - cam 3-4mm - si in capete se pun ledurile/becurile (cum ai facut si tu)pe dosul plexiglasului se pune ploeiala, iar pe cealalt fatza (sub afisaj) se poate pune o hartie sau o folie alba mata (sau alta culoare)treaba asta am facut-o la o combinuta mai veche cu tuner digital, si rezultatul a fost foarte bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum