zal Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Prima ideie care-mi vine in cap e sa scurtezi firele de la placa la trz finali. Link spre comentariu
radu022003 Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 ok, sunt de acord cu tine... dar as dori si o explicatie a acestui lucru, te rog. Link spre comentariu
bbg Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Radiator comun pentru ambele canale?MOS-FET-i verticali intr-o schema ptr. laterali (fara compensare termica)? Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Ampliful asta are cateva defecte ce nu pot fi trecute cu vederea, printre cel mai grav ar fi lipsa superdiodei, ceea ce poate duce la ambalare termica si distrugerea etajului final.I told you so... :toimonster: In loc de potentiometrul ala de bias pui superdioda si gata.Sau macar creste rezistentele de putere, vor mai reduce ambalarea termica, dar vor strica liniaritatea etajului final.Daca luai schema de la ipa400, puneai doar o pereche de finali, cu aceeasi alimentare ca si la ampliful actual nu scoateai 400w, ci tot atata cat scoti si cu asta.Teroristii dracului. Fac o schema de 3 lulele si apoi o pun pe net ca sa o mai faca si altii sa se tzepuiasca. :axe: Link spre comentariu
radu022003 Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 sharky... ceea ce spui tu pare acum foarte foarte interesant si probabil ca daca nu o sa-i dau de capat la amplificarea curenta am sa fac asa cum ai spus tu (ipa cu doar o pereche de finali). Insa schema e buna si merge struna, am mai facut-o inca odata pe prima statie si merge si acum... a mers timp indelungat fara nici un fel de probleme. Inca n-am aflat de ce s-au ars finalii de pe canalul care nu a avut sarcina... asta mi se pare cam ciudat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum