tobi Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Un amic a primit din afara un amp Mc Intosh din primele generatii la care are un tub fisurat ce nu-l poate identifica...poate sti cineva cu tub este tuburile finale? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Daca spui si modelul poate te ajuta cineva ., ar fi bune si ceva poze !! Link spre comentariu
tobi Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 cu scuzele de rigoare, voi reveni cu pozele mai tarziu. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Aici pozele...dar cred ca ar trebui sa stim si soclurile... http://dl.dropboxusercontent.com/u/42982030/Tuburi%20Macintosh.zip Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Ce model este ampul McIntosh ?Poze cu sculaul ??? Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Am pus eu mai sus pozele trimise de @tobi pe mail. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Un amic a primit din afara un amp Mc Intosh din primele generatii la care are un tub fisurat ce nu-l poate identifica...poate sti cineva cu tub este tuburile finale? EBL1 Link spre comentariu
zal Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Nu e nici un McIntosh, e ceva european Link spre comentariu
THOMAS Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 (editat) Aici pozele...dar cred ca ar trebui sa stim si soclurile... http://dl.dropboxusercontent.com/u/42982030/Tuburi%20Macintosh.zip Colegul @nicolae57 are dreptate,tuburile finale sunt EBL1,tuburi finale avand culot si socluri cu contacte laterale,iar un pic atipic in ceea ce priveste amplasarea grilei G1 care se face in "capul" tubului,comparativ cu alte tuburi care au amplasat in "cap" Anodul. Amplificatorul este o bijuterie,merita reconditionat asa cum este fara sa se intervina asupra aspectului total vintage.Toate tuburile din componenta lui se gasesc pe net iar preturile nu sunt chiar inaccesibile. Felicitari posesorului! P.S mai mult ca sigur,dupa cum arata constructia acestui amplificator,a facut parte din etajele de amplificarea dintr-un tonomat. Editat Februarie 17, 2016 de LMOlimpiu Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Nu e nici un McIntosh, e ceva european Si eu gandeam la fel dar n-am vrut sa contrazic proprietarul,McIntosh nu a folosit tuburi europene din "seria rosie" .Probabil ca cele din fata sa fie EF6. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Pînă şi modul de construcţie, trafo de ieşire... sînt diferite de cele americane. De exemplu, ceva asemănător cu trafo de alimentare am văzut pe la italieni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum