Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare tuburi

tobi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• nicolae57

2

• carageae

2

• tobi

2

Top autori în acest subiect

Un amic a primit din afara un amp Mc Intosh din primele generatii la care are un tub fisurat ce nu-l poate identifica...poate sti cineva cu tub este tuburile finale?

EBL1

Link spre comentariu

Aici pozele...dar cred ca ar trebui sa stim si soclurile...

http://dl.dropboxusercontent.com/u/42982030/Tuburi%20Macintosh.zip

Colegul @nicolae57 are dreptate,tuburile finale sunt EBL1,tuburi finale avand culot si socluri cu contacte laterale,iar un pic atipic in ceea ce priveste amplasarea grilei G1 care se face in "capul" tubului,comparativ cu alte tuburi care au amplasat in "cap" Anodul.

Amplificatorul este o bijuterie,merita reconditionat asa cum este fara sa se intervina asupra aspectului total vintage.Toate tuburile din componenta lui se gasesc pe net iar preturile nu sunt chiar inaccesibile.

Felicitari posesorului!

P.S mai mult ca sigur,dupa cum arata constructia acestui amplificator,a facut parte din etajele de amplificarea dintr-un tonomat.

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Nu e nici un McIntosh, e ceva european

Si eu gandeam la fel dar n-am vrut sa contrazic proprietarul,McIntosh nu a folosit tuburi europene din "seria rosie" .Probabil ca cele din fata sa fie EF6.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări