Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionare difuzoare vechi

valiov

Postări Recomandate

Da.E foarte clar :) .Recitește compoziția de câteva ori , până înțelegi .Substanța respectivă se putea folosi la orice , inclusiv la colorat o amărâtă de membrană din celuloză .

Ok am inteles .

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

3

• sesebe

3

• valiov

3

• cristian_draghiescu

2

Vizitator virago

Merita reconditionate difuzoarele originale de pe niste boxe elec. Industriala club 2000? Mentionez ca e rupta hartia de pe 2 dif, se aude un fasait, iar celelalte doua nu stiu sigur inca daca nu trebuie rebobinate, se merita??..incintele arata super, conservate perfect....Mulțumesc anticipat

Editat de virago
Link spre comentariu

Rebobinatul nu este o problema la acele difuri pt cineva priceput, problema este la membrana pt ca nu stiu daca mai poti gasi originala.

Daca merita? Nu stiu,acum se pot gasi altele mai bune. Poate din motive emotionale....

Link spre comentariu

Vezi sa nu aiba firele leonice rupte. Se mai poate intimpla.

Dar ai zis ca doua au hirtia rupta...?!?

Mie mi-au placut boxele si amplificatorul ala Club2000, cu intrarile mono dar doua iesiri separate si minimixerul ala de intrare + egalizor pe 5 benzi. O realizare de virf pt Romania acelor ani, indiferent ce or sa mai zica circotasii dse pe aici. Pe toata perioada liceului caele scule au fost la dispozitia mea si niciodata nu m-au lasat la greu, fie pt voce in adunarile liceului, fie pt muzica la diferitele chermeze pe care le mai organizam.

Link spre comentariu
Vizitator virago

Membrana e rupta la unul mai rau iar la celălalt doar o dunga pe lg rama metalica...mie chiar imi plac dar nu stiu cum sa le reconditionez.. iar celelalte doua chiar nu mi dau seama ce au, tre sa le duc la cineva sa le verifice daca nu s au ars...sunt doua dif pe boxa fara niciun filtru sau ceva si se aud ok la o încăpere de cam 20m/15m cu înălțime de cam 5-6 m :)Si culmea, tot într un liceu le foloseam si eu :)) mai exact in sala de sport

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări