neluelectron Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Ma intereseaza daca cineva poate sa ma lamureasca in legatura cu placa tv universala de la miv.... cea de 19 21 inchi ,care ar fi ultima diagonala de tub cu care ar functiona [cel mai mare tub cu care ar merge ] Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Orice tub cinescop,cu unghi de deflexie de 90 grade. Link spre comentariu
neluelectron Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 sa inteleg ca nu conteaza diagonala tubului doar sa aiba unghiul de deflexie de 90 grade ,cum imi dau seama care este unghil de deflexie scrie pe eticheta tubului sau sunt tuburile alea curbate ,... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Unghiul de deflexie este unghiul ce se formeaza intre centrul tunului electronic(sau are varful)si capetele dungii de baleiaj cadre. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 din cate stiu eu,acele sasie sunt pentru tv 14-51cm. rectific,14-21 inch(37-51cm). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum