Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Acer Aspire E13 ( ES1-311-C41A ) .

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Va salut ! Mi-a venit cineva cu un laptop ca sa-i instalez driverul placi video. Pe laptop scrie ca are o placa video, intel hd graphics .

Dar va spun ca am incercat cu 5-6 drivere pentru aceasta placa video, intel hd graphics si nu merge sa-l instalez driverul. Adica imi da o eroare.

Deci ma poate ajuta si pe mine cu un driver la aceasta placa video pentru acest laptop Acer Aspire E13 ( ES1-311-C41A ) .

Va anunt ca are windows 7/32 biti.

Astept raspuns !!! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• ovy83

2

• shuc

1

• Florinel TV

1

Ok,am inteles ! Aaaa,si mai are o mica problema acest laptop...nu ii merge touch pad-ul la el..Ce sa fie in acest caz....poate fi vreun driver pentru asa ceva sau e defect el??

Am incercat cu cateva drivere pentru touch-pad, dar fara nici un raspuns . Eu stiu ca aceste touch-pad-uri trebuie sa functioneze fara nici un driver. :reytre 

Astept raspuns !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

...da...se vede in ce hal functioneaza "CTC"-ul... laptopu' ala a fost verificat cu" varf si indesat" inainte sa-l puna la vanzare.saptamana trecuta a venit la mine un individ sa-i instalez un wind. pe un laptop nou Asus,a dat 1200 lei,cu un celeron dual. il pun pe masa si cu stupoare remarc faptul ca daca il ridicam de un colt,laptopul se incovoia. deci avea un plastic... ce sa mai vorbim...bani aruncati.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator CristiD

Salut!

L-am cumpărat și eu acum 3 zile cu 700 lei din Carrefour; cred că a împlinit vârsta de un an. :)

E bunicel... în funcție de ce cauți.

Pentru touchpad am modificat în BIOS > MAIN > TOUCHPAD din 'Advanced' în 'Basic'.

Înclin să cred că nu avea nimic, din câte știu nu s-au întors cu defecte la magazin.

Link spre comentariu

Salut!

L-am cumpărat și eu acum 3 zile cu 700 lei din Carrefour; cred că a împlinit vârsta de un an. :)

Pentru touchpad am modificat în BIOS > MAIN > TOUCHPAD din 'Advanced' în 'Basic'.

Înclin să cred că nu avea nimic, din câte știu nu s-au întors cu defecte la magazin.

Asta cred ca era solutia si pentru D-l Florin din prima postare. :). Spun din propria experienta.

Link spre comentariu

Salut!

Asta cred ca era solutia si pentru D-l Florin din prima postare. :). Spun din propria experienta.

Va multumesc !!! Dar asa cum v-am mai spus,acest laptop a fost trimis in garantie,iar baietii de la service,a scris pe certificatul de garantie ca a fost schimbat touchpad-ul.
Dar acum nu stiu daca o fi facut chiar asa cum au zis ei... sau iau bagat doar mufa in priza de la touchpad,aa,sau poate iau facut chiar chestia asta cu biosul,adica cum a spus colegul mai sus cu modificare în  > MAIN > TOUCHPAD din 'Advanced' în 'Basic'.

Dar acum hotii neprinsi negustori cinstiti,deci ei asa au scris in certificatul de garantie.

Acum e bine ca stim si noi despre ce este vorba....Alta data il facem noi,dar numai daca o fi aceasta problema.

Va multumesc mult !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări