Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionare constructii din lemn

Vizitator Tudorrrrr

Postări Recomandate

Vizitator Tudorrrrr

Buna ziua!

In vara anului 2012 am instalat in curte cateva constructii din molid sau brad (gard, foisor, pavilion). Constructorul a venit cu totul pregatit (lemnul nefiind acoperit cu nimic), a montat intr-o zi si a plecat. Mi-a spus sa iau niste lac cu bait, de la o firma anume. Am luat de la firma respectiva lacul cu bait in nuanta dorita de mine, am aplicat peste tot si mi-am zis ca totul e bine. Ce nu mi-a spus nimeni a fost ca dupa asta ar fi trebuit sa mai dau cateva maini de lac incolor. Rezultatul s-a vazut foarte repede, pentru ca lemnul practic a ramas neprotejat, s-a inegrit etc. Am crezut sa e ceva ce se poate rezolva usor, dar dupa ce vreo doi mesteri au facut mai rau pentru ca practic au dat cu lac colorat peste lemnul negru, mi-am dat seama ca e mai greu decat am crezut.

Am primit o solutie de la cineva si anume sa demonteze, sa rectifice, sa lacuiasca etc si apoi sa remonteze totul. Numai ca suma ceruta este foarte mare. Practic este ca si cum le-as cumpara din nou.

De aceea incerc sa gasesc solutii mai brute. Ma gandeam sa aplic un strat de vopsea colorata, care sa ascunda complet lemnul, sa dau cu lac - daca mai e nevoie - si gata.

Intrebare: din punct de vedere tehnic, solutia este fezabila? ce ar trebui sa am in vedere ca sa iasa treaba buna?

Am facut niste fotografii dar nu le pot incarca aici pentru ca fiecare are peste 2 mega.

Multumesc!

Tudor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări