Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă e X1, X2 , Y1 , Y2 nu e permisă înlocuirea cu alt tip din motive de electrosecuritate.

Mă refeream la combinații formate cu condensatoare din aceeași clasă de izolație , nu cu unele de alt tip.Asemenea condensatori se mai găsesc frecvent prin diverse electrocasnice, surse în comutație diverse (antiparazitare) precum și la diverse motoare cu perii, tot pentru antiparazitare radio. 

@ Nostalgic..Colegul Polaku a specificat clar unde îl va folosi, în postarea #4. Într-o placă de comandă a unei mașini de spălat. Deci e clar că va lucra la tensiunea rețelei...

Link spre comentariu

Evident că e corect ce-ai scris , nu la postarea ta mă refeream . Voiam să zic că s-ar putea folosi un condensator de  minim 400Vdc ( mai sigur 630) cu condiția ca cel original să nu fie pus pe o poziție cu implicații în siguranță dar din păcate se pare că este . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări