adrian82 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 (editat) Sursa are -protectie la Scurt -protectie la ambalare termica -reglaj curent 0-3-10A sau de cat aveti voi nevoie eu am folosit-o pentru 3A -reglaj tensiune 0-25 alimentare (30V) ....0-50V ( alimentare la 60V se schimba rezistorul R16 de 15k cu unu de 39K Link http://forum.cxem.net/index.php?showtopic=76820 Eu am Realizat-o pe o placuta de teste 35x50mm nu m-am luat de pe pcbul realizat de rusi fiindca nu mi incape in cutiuta , Stabilizarea e perfecta caderea de tensiune pe sarcina e in jur de 100mV la un curent de 3A pe sarcina iar ca sunt am folosit 0.05Ohmi/10W , pentru reglaj fin am folosit in loc de potentiometrul de 5K un potentiometru de 10K si in paralel pe el o rezistenta de 1k8 pentru ca plaja sa fie mai mare se poate folosi si potentiometrul multitura ! Mai am de lucru la sursa pe partea digitala iar dupa aceea o sa i pun si masca , totul e inclus in vechea sursa radio progresul , ca alimentator am folosit o sursa in comutatie de 75W . Limitarea e la 3A ! Editat Februarie 14, 2016 de djasu82 Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 (editat) Ce bine ar fi daca am intelege toti limba rusa!!! Eu chiar am nevoie sa-mi construiesc o sursa reglabila in domeniul 0-50V(chiar 60 daca se poate). Oare se poate construi o sursa simetrica cu aceasta schema?? Adica daca se pot inseria iesirile a doua surse pentru a obtine o tensiune diferentiala la iesire. Multumesc anticipat! Editat Februarie 19, 2016 de elektronu85 Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Care-i rolul la S1? Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Ce legatura exista intre aceste doua poze? Fi mai explicit!take a screenshottake a screenshot Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum