GeoMar Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 @GeoMar, noutati cu testele? Merci. NU, inca nu am ajuns la faza testelor, abia am lipit cateva componente pe un singur cablaj. Detalii ne poate oferi colegul @sesebe care a testat sursa. Link spre comentariu
FLONE Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 NU, inca nu am ajuns la faza testelor, abia am lipit cateva componente pe un singur cablaj. Detalii ne poate oferi colegul @sesebe care a testat sursa.Ai spus mai demult ca inainte de publicarea cabaljelor vrei sa le testezi. Eu de fapt te intrebam de teste ca sa vad cat mai ai pentru publicarea lor ... Link spre comentariu
MVS Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 A mai trecut 1 an ... . Mai avem ceva vesti legate de aceasta sursa? Fac referire la GeoMar si sesebe. Multumesc, Link spre comentariu
alcon Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 A mai trecut 1 an ... . Mai avem ceva vesti legate de aceasta sursa? Fac referire la GeoMar si sesebe. Multumesc, Din pacate, nu. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 are protectie la scurt si la inversarea polaritati? Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2017 (editat) Protectie la scurt-circuit are dar nu si la conectarea unei baterii invers la iesire. Dacă o vrei pt încărcător auto atunci trebuie să o modificari. Editat Iunie 5, 2017 de sesebe Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 nu, stric pentri ce a fost creata protectia este cunreleu Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 sesebe ,,,,,,,,,cum se comporta fata de cea cu 3xtl081? vreu sa mai constreuiesc una si nu stiu ce sa aleg Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 11, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2017 Cea cu 3 operationali nu am testat-o. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 shuntu ala de 20mΩ asta trebuie sa fie valoare fixa? Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 12, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2017 (editat) Eu am folosit un shunt SMD (20mΩ SMT de la isabellenhuette). Pe cablajul meu cred ca asa ceva era pus. Cea normala am pus-o pt cei care nu au shunt SMD. Valoarea nu este critica, poti pune cam ce ai la indemina si apoi calibrezi valoarea curentului maxim din semireglabil. Editat Iunie 12, 2017 de sesebe Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 (editat) pai pot ajunge la 20mΩ pun 5 buc de 5w/0,1Ω, am niste shunturi dar nu scrie nimic pe ele Editat Iunie 12, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 le poţi măsura indirect, prin calcul: ori pui în paralel, ori înseriezi cu fiecare şunt o rezistenţă de valoare cunoscută şi măsurabilă cu aparatul tău de măsură, măsori, şi apoi foloseşti legea lui Ohm... Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Eu am folosit un shunt SMD (20mΩ SMT de la isabellenhuette). Pe cablajul meu cred ca asa ceva era pus. Cea normala am pus-o pt cei care nu au shunt SMD. Valoarea nu este critica, poti pune cam ce ai la indemina si apoi calibrezi valoarea curentului maxim din semireglabil. Cum arata shunt-ul SMD, puteti pune o poza cu el? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 http://www.electronics-sourcing.com/2014/11/25/arcol-launches-new-range-smd-shunt-resistors/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum