Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teste și îmbunătățiri la o sursa reglabilă.

Postări Recomandate

Acum 12 minute, kinderu56 a spus:

...

ce nu am vazut eu este comanda pentr-u releiele din secundarul transformatorului 

Integratele U2A si U2B (LM358) comanda prin acei tranzistori (8050) acele 2 relee, din colectorul tranzistorilor sunt notatiile J1 si J2, care corespund cu notatiile de la relee, J1 si J2.

Link spre comentariu

Corect ce spuneti cu cda releelor da e cam neclara  imaginea cu schema..Mai mult se intuieste ca trebuie facute legaturi la pct j1 si j2.

Incredibil pretul!Da ajunsa in RO si aplicat TVA-ul se mai umfla.Ar fi interesanta o testare.E o schema clasica si e posibil sa fie o sursa laborator decenta.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Update doritori:

@Stefan               2 buc

@CristiZ               2buc

@x_dadu              1buc

@giliman66          2buc 

@Ovidanie            2buc

@RealAlex            1buc

@vlad228             1-2buc 

Daca mai este cineva care mi-a cerut deja sau nu, va rog mesaj privat ca sa pastram topicul cit de cit curat.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Update doritori:

Pt mine                 2-3buc

@Stefan               2buc

@CristiZ               2buc

@giliman66          2buc 

@Ovidanie            2buc

@RealAlex            1buc

@vlad228             2buc 

@flomar60           1buc

@elektronu85      1-2buc

@djvas                 1buc

Cum este clar ca deja sint mai multi doritori cu mai mult de 10 placi in total, cit am facut eu acum,i va trebui ca unii sa astepte seria a doua de cablaje.

Deocamdata unele probleme tehnice ma impiedica sa testez placa si eventual sa fac modificarile necesare. Va trebui sa mai aveti rabdare.

Oricum vor aparea si pe forum ceva masuratori si in felul acesta veti sti ca am reusit sa testez placa.

Daca mai este cineva care mi-a cerut deja sau nu, va rog mesaj privat ca sa pastram topicul cit de cit curat.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cablajele arata foarte bine, nu imi dau seama daca e de la blitz sau chiar ai ales gold plated. :56

Abia astept sa fie gata si sa o vedem in teste, totusi nu ma grabesc pentru ca la mine oricum o sa dureze o viata pana la reglaje si punerea in functiune.

Inca de pe acum ma gandesc groaza la carcasa si radiator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări