Vizitator paulbth Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Am un cuptor cu microunde Samsung cu grill model CE287DN controale digitale. Il gasesc des cu ceasul resetat sau "mort" aparent. Cand deschid usa se aprinde lumina si se invarte tava la viteza mica. Isi revine aleator cand are el chef. Are cineva vreo idee? Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator paulbth Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Nu poate nimeni sa imi dea un sfat? Va rog Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 (editat) La al meu (Hyundai), ceasul se reseteaza cand apar caderi de curent in retea, nu stiu daca aceasta este cauza si al dvs. dar puteti verifica cum se comporta cand este decuplat si recuplat la priza. Editat Februarie 23, 2016 de miron1947 Link spre comentariu
Vizitator Eduard Stafie Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Salut! O problema Am vrut sa schimb becul si i-am pus unul de 12 v fara sa-mi dau seama. A facut poc incet, a sarit siguranta, iar apoi dupa ce am scos becul ars, functioneaza dar face niste lumini de artificii si pocneste usor.Daca cineva are vreo idee, ii sunt recunoscator. E un Moulinex vechi de cand lumea... Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) face niste lumini de artificii si pocneste usor. Asa se manifesta cand sunt elemente metalice in campul magnetronului. Poate vasul are decoratiuni metalice, dunga aurie ceva, cu cuptorul gol, se manifesta la fel? Editat Februarie 24, 2016 de miron1947 Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Am vrut sa schimb becul si i-am pus unul de 12 v fara sa-mi dau seama. A facut poc incet, a sarit siguranta, .. Duceti-l la o sectie de reparatii.Se vede ca nu cunoasteti functionarea cuptorului. Cuptorul cu microunde are la magnetron aprox. 4Kv,tensiune foarte periculoasa.O clipa de neatenție și ajungeti îngeraș. Editat Februarie 24, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Duceti-l la o sectie de reparatii.Se vede ca nu cunoasteti functionarea cuptorului.Cuptorul cu microunde are la magnetron aprox. 4Kv,tensiune foarte periculoasa.O clipa de neatenție și ajungeti îngeraș. sau in iad cine stie unde Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum