Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bypass verificare lampa videoproiector

Vizitator yoben2q2q

Postări Recomandate

Vizitator yoben2q2q

Salutare elforum! am gasit prin garaj un vechi proiect despre cre am mai discutat . un videoproiector la care vreau sa inlocuiesc lampa originala cu un led . ideea e ca nu stiu ce si cum trebuie legat la optocuplor ca videoproiector sa detecteze ca are instalata lampa , chiar daca nu are . post-243047-0-44600700-1455391463_thumb.jpg in cate stiu sunt cele 3 din stanga jos , negre .

Optocupla are urmatorii pini

1-anod
2-catod
3-emitor
4-colector
Doua din ele sunt indreptate cu pinii 1,2 spre mufa de intrare (spre circuitul format doar din mufa de intrare si 2 rezistori - pe placa scrie ca ar fi circuitul secondar)  iar a3a invers

http://www.datasheetarchive.com/dlmain/Datasheets-10/DSA-189394.pdf aici e datasheet gasit pe internet , nu am gasit exact modelul , singura diferenta fata de ce am eu e ca nu are al1 dupa 2581 dar din ce am citit pe internet sunt la fel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări