Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ZAL Reloaded 200W

Blacksmith

Postări Recomandate

• Răspunsuri 464
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

133

• sesebe

40

• zal

35

• hpavictor

32

Vizitator viobio

Viobio, ce vrei, m-am mai specializat si eu... :limb:Zal, pana la urma l-ai ascultat pe ZAL100 de la Vio ? Sau v-am dat piesele degeaba...

Spre rusinea mea....mi-ai dat piesele degeaba,nu am avut timp sa-l montez,a ajuns la altcineva acel kit.Am alte lucrari de facut ,de unde vin marafetii....

Viobio, ce vrei, m-am mai specializat si eu... :limb:Zal, pana la urma l-ai ascultat pe ZAL100 de la Vio ? Sau v-am dat piesele degeaba...

Dudi ,imi place ce faci si te respect pentru asta,nu esti bla,bla,bla ,ca altii care se invirt in cerc ! Ma refer la cei care intorc o schema pe toate fetele si tot un kkat iese sau la marii academicieni in semiconductori ,in materie de ampuri cu SS roata a fost inventata de mult de altii,toate schemele sunt variatii pe citeva teme. Editat de viobio
Link spre comentariu

Dupa ce termin de livrat zal100 cu smd-uri o sa ma apuc de desenatul unui cablaj si la varianta asta si as vrea tot cu smd-uri

Acum ramane de vazut cati vor cablaje ca sa merg cu ele la fabrica. O sa ma gandesc si la un group buy de componente desi e foarte costisitor, am vazut asta din prima varianta zal100

Mai ramane de vazut

Link spre comentariu

I-am scos de tot conzii de 22p din compensarea VAS si merge si fara ei. :d

Am crescut biasul pana la 200mA si nici o oscilatie. Am bagat muzica, la fel.

Mai am sa-l testez cu dreptunghiular...

Link spre comentariu

De ce ai vrea un amplif de 200W cu SR de 100V cand SR-ul minim pt puterea asta este de 7,1V ? Mi se pare o prostie. De la 7,1V pana la 24V cat are amplifu asta eu zic ca e o margine destul de buna.

Evident ca nu o sa-l las fara conzii aia de 22p sau sa-i micsorez. Testul asta l-am facut asa... sa vad daca are margine de faza buna (si sa vada si Raimond :rade: ).

Hai ca simulez pt tine o varianta fara conzi sa vedem cat e SR-ul si ce margine de faza are...

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Schema e stabilă cu aceste piese, la schimbarea trz cu altele, e posibil să fie nevoie de acei cond. Viteza cu orice preţ nu e mai importantă ca stabilitatea, că doar nu-l pui la întrecere cu lămpile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări