hpavictor Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Mda , merge cam greu cu atasatul unor imagini pe servere de host ... Ultima parte : Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Din pacate... nu am vesti bune......... ci foarte bune ! Ampliful asta merge perfect ! L-am testat alimentat la 45V (ca nu am mai mult) si cu o pereche de finali. E stabil, nu oscileaza si se aude super bine. Parca bass-ul e nitel mai misto ca la ZAL100, dar nu sint sigur daca chiar e real sau e doar efectul placebo. Sint prea fericit ca sa mai imi dau seama... Aaaa si offsetul e 1mV... Nu-mi vine sa cred... Editat Februarie 15, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Mai fericit decit cel din poza? Unde ti-au incaput toate componentele aditionale? Vad ca ai pus SMD-uri dar totusi parca erau mai multe in plus.... Editat Februarie 15, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Pai sint sursele de curent facute pe cele 2 cablaje mici suspendate in aer si sub ele sint lipite piesele pt darlingtonul din VAS.... si asa mai departe. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 BRAVO!!! Link spre comentariu
gn2009 Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 va salut. se impune deci intrebarea: o sa urmeze un cablaj si pt aceasta varianta ? si daca da, de care anume. findca la smd -uri nu cred ca ma mai ajuta ochii. asta in caz ca se mai face un group-buy si pt varianta aceasta, m-as inscrie si eu cu 2 bucati. data trecuta am pierdut trenul..... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Da, cablajul este pe jumate facut. Din pacate va fi tot cu SMD-uri. Grup-buy nu fac. Eu voi face doar cateva module complete ca sa le testez sa vad ce performante au dupa care o sa le dau mai departe ca nu am ce face cu atatea amplificatoare. Atata tot. Editat Februarie 15, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
The_Reaper Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Dudikoff, poti posta schema finala, poate il realizez si eu. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Da, aveti aici schema finala, lista de piese si preturile lor, si tabelul cu modificari pentru varianta de 50W si 100W. (pe viitor si varianta de 400W) Editat Februarie 15, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
The_Reaper Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Multumesc, o sa incer sa fac un cablaj , sa vad ce iese. Link spre comentariu
gn2009 Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 totusi pt cei care vor , nu se poate vinde macar ca si chit cu totul inclus? si fiecare sa il monteze acasa. vad ca pretul total este foarte ok.... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Eu nu pot sa stau de asa ceva. Dupa ce am vazut cata munca a fost la ZAL100V2 m-am invatat minte. Nu mai stau sa fac o mie de pachetele ca imi vine rau. Fac doar cateva complete si gata. Dar nu e nici o problema, aveti proiectul, in curand o sa iasa si cablajul si poate organiza unul din voi un grup-buy pt cablaje si piese. Editat Februarie 15, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
gn2009 Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 multumesc pt raspuns. asteptam cablajul si sa vedem ce doritori sunt mai intii. din pacate eu sunt plecat din tara pina in mai si mi-ar fi destul de greu sa organizez eu chestia asta. dar poate se gaseste cineva cu timp mai mult. module complete imi doresc mai putin sincer, parca nu mai exista satisfactia construirii... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Felicitari domnule!Daca vrei ,nu bati cimpii zeci de pagini ,reusesti! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Felicitări şi din partea mea ptr acest rezultat preliminar. Într-adevăr, cine vrea să facă ceva nu trebuie să se afunde în meandrele concretului ani de zile pînă-şi pierde răbdarea tot forumul. Venit, văzut şi realizat, scurt că şi viaţa-i scurtă. Şi nici schemele nu trebuie să fie exagerat de complicate ptr un sunet corect, răşinile audiofile sînt ptr cei nepregătiţi. Ar trebui să fie un exemplu de performanţă. ........... La muncă ptr realizarea cablajului! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum