Testikov Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Am testat si cu intreruperea semnalului brusc la intrare si tot nu am spike ! Doamne, innebunesc ! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Difuzorul este o sarcina complexa, la fel si muzica, este un semnal complex, probabil greu pot fi reproduse corect in simulator, in realitate elementele parazite pot genera oscilatii, un DF mic al amplifului poate scapa temporar boxa de sub control, si este posibil totusi sa apara ceva autoinductie, totusi nu cred ca energia ar fi suficienta incat sa ceara diode pretentioase, ceea ce povesteste Leco cred ca mai degraba are treaba cu trr slab la 4007 decat cu energia in sine, mai ales ca ele nu fac scurt ci duc acea energie in alimetare, la frecvente mari recuperarea lenta a 1N4007 poate cauza pierderi de comutatie mai mari si deci supraincalzire si implicit potentiala distrugere ( motivul pentru care sunt necesare diode rapide la sursele in comutatie ). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 1N5004 este redresoare normala nu fast sau ultrafast, si iata ca rezista. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 De acord insa nu poti compara 4007 cu 5004 la prea multe capitole, in special disipatie, capitolul care cred eu ca face diferenta. Eu folosesc UF4007 si n-am probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Undeva este totusi o chestie...Nici eu nu folosesc diode normale acolo.Niciodata nu mi-a picat o dioda in acel loc, daca nici eu nu chinuiesc amplificatoarele... Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Undeva este totusi o chestie...Adica? Link spre comentariu
Testikov Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Dar nu imi era frica sa nu se arda diodele, problema mea e ca nu reusesc sa reproduc spike-ul in simulator. Si nu cred ca are nevoie de cuplaje parazite pentru ca la protectia cu mosfet, cand se blocheaza mosfetul ai vazut ca apare spike. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 (editat) Adica? Acel amplificator caruia i-au crapat diodele functiona strict pe bass, incinta avind si filtru intern, difuzoare din unitra de 140W puse 2 pe cutie. Probabil inductia tensiunii inverse la clipping a strapuns diodele, acel amplificator decupla boxele si recupla la clipping prelungit peste 2-3 secunde (ambele canale cuplate sau decuplate de un releu cu 2 serii de contacte cite unul per fiecare iesire). Editat Iulie 31, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
UNIX Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 pune 20pF in paralel cu intrerupatorul Link spre comentariu
fany15 Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 (editat) Se mai poate posta o data schema finala sau mai bine o arhiva cu tot ce tine de acest amplificator...Multumesc frumos Editat August 30, 2016 de fany15 Link spre comentariu
Testikov Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Se poate... ZAL200V3.rar Link spre comentariu
fany15 Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Mii de multumiri dudi !! Link spre comentariu
Testikov Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 (editat) Te asteptam cu poze si impresii dupa ce-l faci.... Editat August 30, 2016 de Testikov Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 E cineva care are ampliful asta si poate sa-mi masoare si mie o tensiune in el ? Ca eu nu-l mai am. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 Eu il mai am dar e destul de greu sa masor. Spune-mi ce tensiune te intereseaza. L-am terminat astazi de asamblat pentru un prieten. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum