Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 de fapt ma mira si nu ma mira sa aud asta de la tine...ar trebui sa ai o pozitie ferma, nu sa iti schimbi in fiecare an declaratiile... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 Raimond, poate il fac pe asta complet... Pana acum nu am gasit un amplif (cu tranzistori) care sa ma multumeasca atat din punct de vedere tehnic cat si auditiv, si d-aia nu am facut. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 (editat) de fapt ma mira si nu ma mira sa aud asta de la tine...ar trebui sa ai o pozitie ferma, nu sa iti schimbi in fiecare an declaratiile...fa un efort si reconstruieste Sara...dupa aia intra iar in batalie cu varcolacii barbateste.O sa castigi.Nu trebuie sa te dai mort in papusoi.Ai abordat un soi de atitudine pasiv agresiva care nu duce nicaieri. Editat Februarie 13, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Pareri avem toti, ba in plus ni le mai si schimbam in timp. Ceea ce ramane constant sunt datele oferite de catre blind teste. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 (editat) nu exista nici o relevanta stiintifica a blind testelor chiar daca e contraintuitiv.Citeste Mecanica proceselor cognitive.O sa gasesti un test facut de americani in anii 50 care dovedeste ca fara sa ai cunostinta de un stimul subliminal si fara sa te antrenezi sa-l discerni nu poti sa-l deosebesti.Mai cititi si alte prostii, nu numai electronice! Editat Februarie 13, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Renunțați la offtopic , sa revenim la amplificatorul lui Dudică .Cumva , numele nu e bine ales , ce o sa zică lumea despre amplificatorul tau " i s-au ars finalii lui zal " ??? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 (editat) Ca bine zice Visconti, terminati cu offtopicul..... Nu conteaza cine de la cat % aude distorsiuni. Mai bine spuneti-mi daca s-a mai strecurat vreo eroare, ca vreau sa vad cum fac cablajul. Editat Februarie 13, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
zal Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Ar fi bine să-ţi urmezi ideile proprii, altfel te vei trezi că fac alţii experienţe cu proiectul tău. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 (editat) Pai logic ca imi urmez ideile proprii, intotdeauna am facut asa, dar ca sa imi formez o parere e trebuie sa mai aud si ideile altora. Editat Februarie 13, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
atupi Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Raimond, poate il fac pe asta complet... Pana acum nu am gasit un amplif (cu tranzistori) care sa ma multumeasca atat din punct de vedere tehnic cat si auditiv, si d-aia nu am facut. Pai mai conteaza si restul lantului audio, sursa de semnal, boxele dar si camera pana la urma. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 (editat) Explica de ce. Poftim. Sau aici, ceva mai performant. Editat Februarie 14, 2016 de franzm Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Dudica , ai noutati ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2016 Ma chinui sa modific un cablaj de V2 sa-l transform in noul V3. Ii mai lipesc piese in aer, pe unde se poate... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Bine, cum spui tu. Eu vedeam necesitatea unui proiect complet cu circuitele auxiliare potrivite. Adica in genul acestui proiect ( destul de mult diferit , dar ...) , gasit pe net ? Desigur , Dudica poate folosi doar ceea ce considera ca este necesar din punct de vedere al dezvoltarii proiectului actual : Editat Februarie 15, 2016 de Victor Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Nu se vede nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum