Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ZAL Reloaded 200W

Postări Recomandate

• Răspunsuri 464
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

La ce ar folosi un curent în gol aşa de viguros? Nu foloseşte trz industriali de 300W care sînt puturoşi.

..............

Suporţii de siguranţe ptr montat pe cablaje au şi o gaură de prindere cu şurub în mijloc, astfel că se pot monta pe distanţiere în aer lîngă ampliful final.

Link spre comentariu

Poti sa pui si pe fir sau cum spune Zal, dar eu personal ma multumesc cu una singura la intrarea in traf, ....exista si niste mofturi audiofile cum ca sigurantele modifica sau adauga distorsiuni.

Cum centrala electrica proprie pt alimentat amplificatoarele nu am, macar sigurante sa am mai putine iar daca ai stingatorul atasat in spate la amplif, si riscul de incendiu este diminuat/eliminat.

Interesant, cu ce aparat ai masurat -270dB ca vreau si eu unul......

Editat de sesebe
Link spre comentariu

La ce ar folosi un curent în gol aşa de viguros? Nu foloseşte trz industriali de 300W care sînt puturoşi.

..............

Daca te referi la bateria de condensatori, ..... ii folosesc pe toti pt ca-i am deja de un an, sunt noi, si stau degeaba, cred ca e ultimul amp pe care-l fac, asa ca incerc sa folodedc piesele daca le am. Cablajele sunt pregatite pentru corodat, @zal poti sa dai un ex de astfel de sigurante? Sau o adresa catre un magazin online? Ai dreptate @Dudikoff, cablajele/modulele sunt foarte mici. A ..... si ce valori ar trebui sa aiba sigurantele?

Editat de turcu_dan
Link spre comentariu

..............

Suporţii de siguranţe ptr montat pe cablaje au şi o gaură de prindere cu şurub în mijloc, astfel că se pot monta pe distanţiere în aer lîngă ampliful final.

Era un raspuns pt acest post:

F. mari radiatoarele, tin lejer un bias de 100mA/tz.

Link spre comentariu

Poti sa pui si pe fir sau cum spune Zal, dar eu personal ma multumesc cu una singura la intrarea in traf, ....exista si niste mofturi audiofile cum ca sigurantele modifica sau adauga distorsiuni.

Una singura nu e suficienta. Iti trebuie una pe faza una pe nul. Apoi imediat pe iesirile din secundar inca un set, preventiv in caz ca se strapunge cumva puntea. Macar le belesti pe ele si nu distrugi transformatorul. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări