sesebe Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) Eu ţi-am spus ce să-i faci LM-ului, dar am vorbit degeaba. Nu esti singurul ce a dat solutii..... Editat Martie 21, 2016 de sesebe Link spre comentariu
ratza Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Ştiu, dar dacă n-a vrut să asculte... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 8, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 La cererea lui Predator (pe privat) pun si simularea amplifului in LTSpice, cat si modelele folosite. Spor la simulat ! Si daca reusiti sa-l mai imbunatatiti sa-mi dati si mie de veste. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Cam astea ar fi radiatoarele pentru module, sper ca-s suficient de mari. Din cate se vede, nu am prevazute sigurante pe cablajul de redresare/filtrare, unde as putea sa le pun? Fac un mic cablaj separat, sau direct pe conductorii ramurilor de alimentare? Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 F. mari radiatoarele, tin lejer un bias de 100mA/tz. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 8, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Par mari pt ca sint modulele foarte mici. Eu acu ce sa zic... nu poti sa pui sigurantele pe placa de alimentare ? sau e deja facuta ? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 La ce ar folosi un curent în gol aşa de viguros? Nu foloseşte trz industriali de 300W care sînt puturoşi. .............. Suporţii de siguranţe ptr montat pe cablaje au şi o gaură de prindere cu şurub în mijloc, astfel că se pot monta pe distanţiere în aer lîngă ampliful final. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Ia sa vad care-mi masoara si mie THD-ul. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 (editat) Poti sa pui si pe fir sau cum spune Zal, dar eu personal ma multumesc cu una singura la intrarea in traf, ....exista si niste mofturi audiofile cum ca sigurantele modifica sau adauga distorsiuni. Cum centrala electrica proprie pt alimentat amplificatoarele nu am, macar sigurante sa am mai putine iar daca ai stingatorul atasat in spate la amplif, si riscul de incendiu este diminuat/eliminat. Interesant, cu ce aparat ai masurat -270dB ca vreau si eu unul...... Editat Aprilie 8, 2016 de sesebe Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 (editat) La ce ar folosi un curent în gol aşa de viguros? Nu foloseşte trz industriali de 300W care sînt puturoşi. .............. Daca te referi la bateria de condensatori, ..... ii folosesc pe toti pt ca-i am deja de un an, sunt noi, si stau degeaba, cred ca e ultimul amp pe care-l fac, asa ca incerc sa folodedc piesele daca le am. Cablajele sunt pregatite pentru corodat, @zal poti sa dai un ex de astfel de sigurante? Sau o adresa catre un magazin online? Ai dreptate @Dudikoff, cablajele/modulele sunt foarte mici. A ..... si ce valori ar trebui sa aiba sigurantele? Editat Aprilie 8, 2016 de turcu_dan Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 La ce ar folosi un curent în gol aşa de viguros? Nu foloseşte trz industriali de 300W care sînt puturoşi. .............. Suporţii de siguranţe ptr montat pe cablaje au şi o gaură de prindere cu şurub în mijloc, astfel că se pot monta pe distanţiere în aer lîngă ampliful final. Era un raspuns pt acest post: F. mari radiatoarele, tin lejer un bias de 100mA/tz. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 8, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Predator, ca sa vezi THD-ul apasa Ctrl+L si deruleaza pana il gasesti. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Poti sa pui si pe fir sau cum spune Zal, dar eu personal ma multumesc cu una singura la intrarea in traf, ....exista si niste mofturi audiofile cum ca sigurantele modifica sau adauga distorsiuni. Una singura nu e suficienta. Iti trebuie una pe faza una pe nul. Apoi imediat pe iesirile din secundar inca un set, preventiv in caz ca se strapunge cumva puntea. Macar le belesti pe ele si nu distrugi transformatorul. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Asta e un model, mai sînt şi altele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum