Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ZAL Reloaded 200W

Postări Recomandate

Stiu ce vor sa faca C8/9. Dar asa cum sunt conectate influenteaza raspunsul ccs la frecvente înalte. Ccs cu doua tranzistoare este un sistem cu reactie negativa si condensatoarele conectate asa ca acum realizeaza si o compensare în frecventa. Ati mai întâlnit asa ceva la VAS-ul amplificatorului Motorola pe care parca l-ati realizat. De aceea as fi vrut sa stiu daca ati încercat (simulat) si varianta cealalta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 464
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu nu caut defecte. Ma uit si la amplificatorul domnului DjLeco care are aceiasi putere. Acela e mai bine facut dar cred ca pretul e prea mare pentru mine.

Ce am lucrat eu este de putere mai mare, se alimenteaza la maxim +/- 60Vcc si minim 2x25Vcc. Foloseste alte componente mai scumpe si este logic ca ca avea un pret diferit de ceea ce au facut Dudikoff sau Maxente.
Link spre comentariu

@Dudukoff. Pana la urma vinzi ceva din ampliful ala ? Cred ca am mai intrebat , dar mi-a sters postarea.

Mai am unul disponibil (peste 2 saptamani), in rest sint toate rezervate. Dupa asta nu cred ca mai fac (cel putin pana la iarna).

Intentia mea a fost sa vad daca si cum merge, adica sa-l testez. Nu stau de afaceri cu amplificatoare, ca imi ajung banii pe care ii am deja.

Ok, franzm, o sa studiez propunerea ta.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări