Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ZAL Reloaded 200W

Blacksmith

Postări Recomandate

• Răspunsuri 464
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

133

• sesebe

40

• zal

35

• hpavictor

32

Vizitator viobio

Felicitari inca odata ! Asteptam ZAL 1000W.Acum am vazut si eu papucul despre care se tot discuta,intre el si cablajul apropiat pare sa fie 1...1,5mm ,nu se intimpla nimic datorita apropierii mici,fricosii pot "rade" un pic cablajul de linga papuc,pentru a avea 2..3mm intre cablaj si papuc,am vazut o astfel de corectie intr-un cdp Sugden Masterclass aparat de 4000 euro.

Link spre comentariu

La PCBWay. Fac astia niste cablaje de mori (calitativ vorbind) :dsaf Cu 11 lei cablajul, pentru 10 bucati. Posta inclusa. Au venit in 2 saptamani si ceva.

Am mai facut si in alta parte mai ieftin nitel, dar astia mi-au placut cel mai mult, chiar daca dau cativa lei in plus.

Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

Pe mine nu ma afecteaza asa tare faza cu lipirea smd-urilor si oricum este o placa mica.Cat despre conectorii aia...tu esti ala care o sa vezi ce si cum.nu e o problema irezolvabila.

Frumos! Imi place cum arata. probabil ca nu se aude rau deloc.Pana la urma ai folosit tranzistorii aia japonezi pe intrare?

Link spre comentariu

N-am urmarit prea atent subiectul si as avea o întrebare: De ce ati ales aceasta varianta de conectare a condensatoarelor C8 si C9? Ati încercat si cu ele conectate înainte de baze (adica R22 format din trei bucati si condensatoarele conectate la punctele de înseriere)?

BTW, amplificatorul nu este audiofil. Desi n-avem decât rezultatele auditiei si @Dudikoff a evitat pacatul originar dpdv. al audiofililor, masuratorile; totusi a pacatuit foarte grav prin efectuarea de simulari, ceea ce-l descalifica din punct de vedere audiofil ;-)

Editat de franzm
Link spre comentariu

Eu nu caut defecte. Eu vreau sa fac un amplificator si ma gindesc sa nu ma incurc cind o sa il fac. Daia am cerut o lamurire. Ma uit si la amplificatorul domnului DjLeco care are aceiasi putere. Acela e mai bine facut dar cred ca pretul e prea mare pentru mine acum. Pe domni Victor si Raimond nu ii cunosc, trebuia ?  :84

Link spre comentariu

C8, C9 filtreaza sursele de curent.

Am facut masuratori pe prototip care este tot aia. O sa fac si pe "curat" can o sa am timp. Dar THD-ul n-am cu ce sa-l masor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări