zal Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Io n-am contrazis pe nimeni legat de oscilograme, doar că nu văd rostul lor peste anumite pretenţii de funcţionare corectă a amplifului. De dragul ştiinţei se pot experimenta şi măsura efectele zborului unui fluture peste amplif, intră în misticismul audio. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Io n-am contrazis pe nimeni legat de oscilograme, doar că nu văd rostul lor peste anumite pretenţii de funcţionare corectă a amplifului. De dragul ştiinţei se pot experimenta şi măsura efectele zborului unui fluture peste amplif, intră în misticismul audio.Nu stii tu fineturi,ciocanarule !!!Oricum ce face Dudi sau ce propui tu este nasol,pai tu nu studiezi abureli electromagnetice,impedante de 0,1ohmi ,capacitati de 2pF intre traseele cablajului,margini de faze,colturi de dreptunghi,formula aliajului de lipit,totul e NASOL!!! Editat Februarie 18, 2016 de viobio Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Nu stii tu fineturi,ciocanarule !!!Oricum ce face Dudi sau ce propui tu este nasol,pai tu nu studiezi abureli electromagnetice,impedante de 0,1ohmi ,capacitati de 2pF intre traseele cablajului,margini de faze,colturi de dreptunghi,formula aliajului de lipit,totul e NASOL!!! Eu nu l-am auzit pe Dudikoff ca ar vrea sa ramana ciocanar. Ce te faci daca vrea sa studieze fineturi ? Va beneficia si el de "mania proletara" ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Eu nu l-am auzit pe Dudikoff ca ar vrea sa ramana ciocanar. Ce te faci daca vrea sa studieze fineturi ? Va beneficia si el de "mania proletara" ? Eu nu am chef sa comunic cu tine,sa nu o mai faci nici tu cu mine. Voi nu urmariti decit sa puneti pe oricine intr-o lumina proasta,doar jumbele voastre sunt cele mai bune,imi este lehamite si scirba de multi!!! Editat Februarie 18, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) recomand invatarea limbii japoneze...asa ne-am intelege mai usor . Editat Februarie 18, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Hai bre terminati... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Nu pot termina pt ca trebuie sa te incurce pe tine ca sa nu poti face un amplif mai bun ca cele facute de ei. Link spre comentariu
claw Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Hai "bre" ca e bine ... asa se intampla cand nu le dai de lucru . Oricum mi-a placut ceea ce ai facut pana acum si inca te apreciez . Zi mai bine de protectia aia SOA ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Nu am timp acum de protectie SOA, poate iarna viitoare. Asta e un lucru foarte complicat si e mult de studiu. De ce nu exista nimeni pe forum care sa stie sa calculeze o protectie SOA ? Toata lumea copiaza protectiile de la diferite amplificatoare. O protectie SOA iti poate baga distorsiuni la greu daca nu e calculata cum trebuie. Asa ca mai bine ma lipsesc pana nu voi sti exact ce fac. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 E , nu fi chiar așa de categoric .Eu cunosc câțiva useri care știu cum se face un circuit SOA .Dar nu intervin din cauza mâniei proletare pe finețuri și oscilograme . Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Mai Dudi...si daca nu ploua vara asta...ai sa pierzi tot timpul la tara?Pana la iarna uiti ce ai facut.Eu zic sa risti totul si sa te apuci de invatat ca la scoala. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Evident Victor, stii dar nu vrei sa spui, ca intotdeauna ! Iar noi te credem. Ionica, Da, asta e procedura: vara la tara, iarna la bloc. Cam uit, sa stii. Dar asta e, fac recapitulare si imi amintesc. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Sper ca anul asta ai noroc... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Nu , nu e vorba despre mine , dar cred că ar fi de preferat simularea funcționării SOA , decât sfaturi . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Pai nu ziceam de tine, ziceam ca tu "stii" pe cineva care stie sa calculeze protectia SOA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum