Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ZAL Reloaded 200W

Postări Recomandate

Io n-am contrazis pe nimeni legat de oscilograme, doar că nu văd rostul lor peste anumite pretenţii de funcţionare corectă a amplifului. De dragul ştiinţei se pot experimenta şi măsura efectele zborului unui fluture peste amplif, intră în misticismul audio.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 464
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Io n-am contrazis pe nimeni legat de oscilograme, doar că nu văd rostul lor peste anumite pretenţii de funcţionare corectă a amplifului. De dragul ştiinţei se pot experimenta şi măsura efectele zborului unui fluture peste amplif, intră în misticismul audio.

Nu stii tu fineturi,ciocanarule !!!Oricum ce face Dudi sau ce propui tu este nasol,pai tu nu studiezi abureli electromagnetice,impedante de 0,1ohmi ,capacitati de 2pF intre traseele cablajului,margini de faze,colturi de dreptunghi,formula aliajului de lipit,totul e NASOL!!! Editat de viobio
Link spre comentariu

Nu stii tu fineturi,ciocanarule !!!Oricum ce face Dudi sau ce propui tu este nasol,pai tu nu studiezi abureli electromagnetice,impedante de 0,1ohmi ,capacitati de 2pF intre traseele cablajului,margini de faze,colturi de dreptunghi,formula aliajului de lipit,totul e NASOL!!!

Eu nu l-am auzit pe Dudikoff ca ar vrea sa ramana ciocanar. Ce te faci daca vrea sa studieze fineturi ? Va beneficia si el de "mania proletara" ?
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Eu nu l-am auzit pe Dudikoff ca ar vrea sa ramana ciocanar. Ce te faci daca vrea sa studieze fineturi ? Va beneficia si el de "mania proletara" ?

Eu nu am chef sa comunic cu tine,sa nu o mai faci nici tu cu mine.

Voi nu urmariti decit sa puneti pe oricine intr-o lumina proasta,doar jumbele voastre sunt cele mai bune,imi este lehamite si scirba de multi!!!

Editat de viobio
Link spre comentariu

Nu am timp acum de protectie SOA, poate iarna viitoare. Asta e un lucru foarte complicat si e mult de studiu. De ce nu exista nimeni pe forum care sa stie sa calculeze o protectie SOA ? Toata lumea copiaza protectiile de la diferite amplificatoare. O protectie SOA iti poate baga distorsiuni la greu daca nu e calculata cum trebuie. Asa ca mai bine ma lipsesc pana nu voi sti exact ce fac.

Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

Mai Dudi...si daca nu ploua vara asta...ai sa pierzi tot timpul la tara?Pana la iarna uiti ce ai facut.Eu zic sa risti totul si sa te apuci de invatat ca la scoala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări