hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Scuze pentru offtopic , promit ca data viitoare sa te contactez mp inainte de a mai posta ceva ce poate fi caracterizat posibil offtopic . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Nu e nevoie sa ma contactezi daca postezi ceva in legatura cu amplificatorul meu. Dar schema pe care ai pus-o e total diferita de a mea, e cu opamp ! Puteai sa o pui la topicul cu PA300-600 ca alea sint asa... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Sa revin ontopic : Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Nu-mi place protectia asa. Eu cand o sa-i fac ii fac d-aia cu cu 2 pante. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Ahaaaaa . Asta are niste avantaje majore , tine cont ca are o constanta de timp variabila , electroliticii aia nu sunt pusi degeaba acolo . Schemele multipanta au nevoie obligatoriu de estimarea temperaturii radiatorului , dar tu poti alege orice varianta doresti ... Si eu am sperat ca solutia multipanta e simpla si eficace , dar practica a dovedit uneori contrariul , fara sa am posibilitatea sa inteleg deplin situatiile de FAIL GRANDIOS . Finalii intotdeauna costa mult . mai ales aia adevarati . Sper ca intelegeti de ce am ales sa va prezint aceasta solutie realizata de Jan Dupont , adica proiectul Lynx . Solutia propusa de el functioneaza absolut perfect , ca doar este inspirata din alte proiecte audio celebre , care nu au nevoie de aprobarea noastra . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Am testat amplifu cu sinus si dreptunghi. N-a tusit deloc.... Sinus 1K-5K-10K : https://vimeo.com/155816703 Dreptunghi 1K-10K : https://vimeo.com/155817151 SR-ul este exact cum a estimat simulatorul: 24V (cu toate filtrele): Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Ai MP referitor la parerea mea privind valoarea timpului de crestere ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Nu imi apare nici un mesaj privat. Nu poti sa zici aici ce ai de zis ? Edit: Acu mi-a aparut. Exact cum ma asteptam... numai vrajeli. Editat Februarie 18, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Oare ? ... Hai sa fie vina propagarii intarziate pe MP . Sau ...nu . Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Mie imi place, testele arata foarte bine. Dudi ai mai puta face un clipping la 20khz semnal sinusoidal ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Nu am cum sa-ti arat la 20KHz pt ca placa mea scoate doar cu putin mai mult peste pragul de clipping (se vede si in teste) iar la 20KHz mai scade amplitudinea nitel si nu mai clippeste deloc. Dar pot sa-ti arat un clipping la 15KHz daca vrei. Intradevar e nitel mai urat, dar in realitate n-o sa apara sinusoide de 15KHz la putere maxima. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Vroiam sa vad daca se lipeste de alimentare din cauza compensarii foarte mici. Intr-adevar are tendinta asta cu cat creste frecventa dar cum foarte bine ai subliniat nu va fi niciodata un semnal de iesire la 20khz de amplitudine maxima. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Este foarte bine clippingul la 15kHz. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Dudi, s-a prins şi aici obiceiul ăsta, indiferent de subiect unii discută de-ale lor, ca să-i vadă lumea cît sînt de culţi. ............. Dudi ai mai puta... O greşeală. Editat Februarie 18, 2016 de zal Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Pai nu este deloc asa Zal pentru ca fenomenul de "sticking rail" aparut in clipping se poate evita, nu este vorba doar de o constatare a unui fenomen implacabil. Deasemenea trebuie subliniat ca Dudi a remarcat foarte corect ca nu se va ajunge in situatia data poate niciodata in afara testelor dar acest fenomen ascunde in spatele lui si alte lucruri intefesante. Zal aceea a fost o greseala de tiparire. Tastatura de telefon este cam mica pentru degetele mele :-). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum