sesebe Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Daca pe mine ma intrebi....sa stii ca-l urmaresc cu atentie. Nu te supara dar pe mine schemele clasice nu prea ma mai intereseaza....vreau sa vad chestii mai ciudate si mai imbirligate.... Din cite mi-am dat seama schema ta merge pe un principiu destul de clasic dar multe imbunatatiri si corectii. dar poate ma insel....... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Am mai avansat cu proiectul, in sensul ca m-am apucat de modulele Leco V2 mini. Am avut cateva ore libere dupa amiaza de vreo 3 zile. Cam asta a iesit: IMG_20160218_212244.jpg Inca una: IMG_20160218_212310.jpg MLGore felicitari... Tu ai lucrat mai atent si au iesit niste cablaje de revista. Parca era pacat sa nu arate tipla la asemenea lucratura. Link spre comentariu
MLGore Postat Martie 24, 2016 Autor Partajează Postat Martie 24, 2016 Azi am avut putin timp liber si am mai lipit si montat la Yamaha. Mai am de facut alimentarea, cred ca o sa tai din PCB-ul original portiunea respectiva pt. a pastra stabilizatoarele ce alimenteaza preul RIAA si ledurile. Inca una: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Schimba scirbele alea de izolatoare cu foliile izolatoare din mica pe care ti le-am dat, alea sint niste bube. Link spre comentariu
MLGore Postat Martie 24, 2016 Autor Partajează Postat Martie 24, 2016 Schimba scirbele alea de izolatoare cu foliile izolatoare din mica pe care ti le-am dat, alea sint niste bube. Nu gasesc punga, le-am pus p-alea originale. Daca le gasesc p-alea de mica, le schimb. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Treci pe la mine sa-ti dau altele, e pacat sa te infunzi la mal... Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Halal , asa se poate traduce in araba cuvantul " macelarie " ... nu intru-n amanunte . Adica " fii binecuvantat " sau " sa-ti fie de bine " pentru cei ce nu cunosc straineza din Orientul Mijlociu . Editat Martie 24, 2016 de Victor Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Cele doua canale fiind pe acelasi radiator vor creste sansele de dezvoltare a diafoniei. Ce vei face cu radiatorul ? Ce strategie vei aborda ? Link spre comentariu
MLGore Postat Martie 24, 2016 Autor Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Il las asa, e complicat sa-l tai. Nu va fi folosit la auditii audiofile, e pt. oracaiala de fundal si un chef din cand in cand. Editat Martie 24, 2016 de MLGore Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Eu ma indoiesc profund ca se poate la ureche face diferenta intre finali pe acelasi radiator si finali pe radiatoare diferite dar pastrind absolut tot restul identic. Link spre comentariu
zal Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Se răspîndeşte din ce în ce misticismul audio şi la noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum