en Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) In urma cu ceva timp am cumparat de ocazie un dispozitiv care mi-a placut cum arata din punct de vedere tehnic,cu gandul ca poate ii voi da alta destinatie.Tinand cont ca este foarte bine lucrat,parca imi pare rau sa-l modific pentru alte aplicatii. Ati mai intalnit asa ceva? Pentru ce a fost facut? Cateva date:motor de 0,55Kw/380V/1380rot/min,antrenare pe curea lata,universal de 120mm,axa reglabila cu un unghi maxim de 25*,iesre la axul universalului,cca.300-400rot/min. Editat Februarie 12, 2016 de en Link spre comentariu
en Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Poate ca totusi va dati cu parerea... Link spre comentariu
avolocaru Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Pai pare doar o parte din alta utilaj. ca in rest ce sa fie?! un universal antrenat de un motor, poate era un strung de lemn de exemplu. Link spre comentariu
en Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Pai pare doar o parte din alta utilaj. ca in rest ce sa fie?! un universal antrenat de un motor, poate era un strung de lemn de exemplu. E posibil. Pentru lemn in niciun caz;turatia este destul de mica la iesire.Sunt interesat sa vad la ce a fost folosit(sau la ce poate fi folosit in actuala configuratie)pentru ca vreau sa-l schimb cu ceva util mie. Link spre comentariu
almarghi Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 ce ti-ai dori pe el? Link spre comentariu
en Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 ce ti-ai dori pe el? Imi este greu sa ma pronunt;mai intai as dori sa aflu ce destinatie initiala a avut.Si tu stii cum este cand esti pasionat,iti este greu sa te desparti de ele,chiar daca pentru moment iti sunt nefolositoare.Pentru simplu motiv ca arata bine si poate fi mulifunctional din punct de vedere tehnic.Nu a fost folosit niciodata.E boala incurabila!!! Dar pana la urma... Link spre comentariu
Vizitator tudor usturoi Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 cred ca antreneaza o scula , freza sau bostanga ; sistemul de prindere nu se vede din poze ; cred ca s-a folosit la executia de canale de pana pe con la axe pe strunguri paralele mari 1500x 10000 sau pe carusel la canale de pana in alezaje conice . evident cu prindere in port cutit Link spre comentariu
en Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 (editat) Cred ca ai dreptate,cam pe aici trebuie sa fie adevarul.La cat este de "solid" cred ca o destinatie dintr-asta a avut.Prinderea este pe placa de baza, cu 8 gauri de cca 10-12mm. Va multumesc la toti!! Editat Februarie 13, 2016 de en Link spre comentariu
bcristian Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Iese o axa rotativa numa' buna din el pt un cnc mai marisor Link spre comentariu
en Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 @bcristian,la mine toate sculelele lucreaza in regim de hobby. De cnc,sigur nu o sa ma apuc,desi ca provocare tehnica m-ar incanta,dar asta ar insemna sa ma apuc de cautat comenzi si de facut bani. Link spre comentariu
bcristian Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Si la mine tot hobby e, lucrez doar pentru mine. Dar cnc mi-am facut, in buna parte si tocmai pentru ca voiam sa fac unul. Link spre comentariu
aventtini888 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Arata ca un dispozitiv de ascutit pe elice . Sau arata ceva de rectificat sigur Link spre comentariu
ndc74 Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Si eu tot un dispozitiv de prelucrat pe elice cred ca este. Aici are un baiat pt lemn ceva asemanator, doar ca turatia lui e mult mai mare https://www.descurcareste.ro/tehnologie/cum-sa-faci-un-strung-multifunctional-pentru-lemn-149 Link spre comentariu
en Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 Arata ca un dispozitiv de ascutit pe elice . Sau arata ceva de rectificat sigur Turatia este destul de mica,sigur nu depaseste 300-400rot/min. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum