florentinTV Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 La acest tv cu sasiu ex-1a , am gasit initial sursa tranzistorizata cu electrolitici imbatraniti, cea ce a dus la defectarea finalului de linii. Dupa schimbarea cond din sursa, verificat si schimbat si cei din secundar, inlocuit finalul linii, dupa ce in prealabil sa verificat cu esr si cond de recuperare si cel din draiver. A functionat o zi apoi a picat trafo linii, am gasit o rez de 50 ohmi intre + B si masa trafo linii cu el scos din circuit. Trafo linii BSC 60 H , originalul nu am gasit, insa se poate adapta unul de goldstar ck 2190, cu mici modificari. Intrebarea mea este : ce cod are cel de goldstar, sa pot sa il cumpar si daca se potriveste din punct de veddre al diagonalei. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) acel tvc goldstar are modelul corect ckt2190 si are diagonala de 54cm . trafo original din ckt2190 este 154-194b , adica hr7666 . la diagonale mai mici , adica de 51cm merge si hr7485 . in principiu , ceea ce vreti dvs este fezabil ... ps ... imi cer scuze , dar nu mai pot edita citatul ...nu stiu ce naiba am facut , de-mi apare de 2 ori aceeasi traznaie . Editat Februarie 12, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum