Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tvc platinium14c99

florentinTV

Postări Recomandate

La acest tv cu sasiu ex-1a , am gasit initial sursa tranzistorizata cu electrolitici imbatraniti, cea ce a dus la defectarea finalului de linii. Dupa schimbarea cond din sursa, verificat si schimbat si cei din secundar, inlocuit finalul linii, dupa ce in prealabil sa verificat cu esr si cond de recuperare si cel din draiver. A functionat o zi apoi a picat trafo linii, am gasit o rez de 50 ohmi intre + B si masa trafo linii cu el scos din circuit. Trafo linii BSC 60 H , originalul nu am gasit, insa se poate adapta unul de goldstar ck 2190, cu mici modificari. Intrebarea mea este : ce cod are cel de goldstar, sa pot sa il cumpar si daca se potriveste din punct de veddre al diagonalei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

• florentinTV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

acel  tvc  goldstar  are  modelul  corect  ckt2190  si  are  diagonala  de  54cm .  trafo  original  din  ckt2190  este  154-194b ,  adica  hr7666 . 

la  diagonale  mai  mici ,  adica  de  51cm  merge  si  hr7485 .  in  principiu ,  ceea  ce  vreti  dvs  este  fezabil ...

ps ... imi  cer  scuze ,  dar  nu  mai  pot  edita  citatul  ...nu  stiu  ce  naiba  am  facut ,  de-mi  apare  de  2  ori  aceeasi  traznaie .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări