hpavictor Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Vezi în semnatura lui viobio , el lucrează cu un producător local . Link spre comentariu
saptemari Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Păi, diferenţa nu e mare, dar sper să nu te fi uitat la trafo ''universale''.Eu am citit la un moment dat un articol despre 125ESE. Cu toate ca sunt vândute ca "universale", cu o banda limitată, cineva a descoperit ca reacționează foarte bine la puteri mici. Ma rog, e de incercat. Daca intereseaza pe cineva, caut articolul.De asemenea "producatorul local" ca sa-i spunem asa, e un coleg ce oferă cu bunăvoința mult ajutor pe aici fara nicio alta pretenție. Avantajul ar fi ca ai avea transformator nu universal, ci dedicat montajului si tensiunilor tale, ceea ce am învățat ca e foarte important. Editat Februarie 21, 2016 de saptemari Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Eu am citit la un moment dat un articol despre 125ESE. Cu toate ca sunt vândute ca "universale", cu o banda limitată, cineva a descoperit ca reacționează foarte bine la puteri mici. Ma rog, e de incercat. Daca intereseaza pe cineva, caut articolul. Daca gasiti articolul n-ar fi rau sa-l postati !Mai vedem si alte pareri . Link spre comentariu
saptemari Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 In josul paginii, treceti la pagina a doua si ultima http://jelabsarch.blogspot.ro/search/label/Hammond%20125ESE%20Part%201 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum