capabilu Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 M-am apucat de acest preamplificator .Daca l-a facut cineva astept sugestii . Acum lucrez la blocul de alimentare http://imgur.com/a/juqa1 preamp_schematic_sb.pdf Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 da , a mai fost facut deja de cineva pe acest site, cu rezultate foarte multumitoare din cate se pare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Joe the Redneck , de ce nu îți folosești fostul username ( NC ) ? Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Joe the Redneck , de ce nu îți folosești fostul username ( NC ) ? Nu am avut niciodata alt username, capabilu fiind porecla in tinerete .Ma numesc Rosca Florin si sunt din Constanta Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 E ceva in neregula cu 2N2905. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 @capabilu : Nu Dvoastră vă este adresată întrebarea !În schimb , următoarea vă este adresată .La ce pick-up va fi folosit acest preamplificator ? Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) M-am apucat de acest preamplificator .Daca l-a facut cineva astept sugestii . Acum lucrez la blocul de alimentare http://imgur.com/a/juqa1 L-am avut chiar original, dar l-am si clonat cu alimentarea de inalta pe tuburi. Este foarte analitic, din pacate impedanta de iesire cam mare, necesita un buffer. Editat Februarie 12, 2016 de victordascalescu54 Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Va fi folosit la un Technics sl 1210 MK2 cu doza MM Ortofon Pro cu un ampl. SE cu 6p14p construit tot de mine Tin sa mentionez ca este al 2-lea montaj cu tuburi construit in viata mea. @miticami nici eu nu-i vad rostul lui 2n2905 si cred ca il elimin din circuit Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Dacă folosiți etaje cu impedanțe mari , va trebui să folosiți cabluri de legătură cu o capacitate cat mai mica între ecran și firul cald .Felicitări pentru pick-up , și eu îmi doresc acest model . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Ba are un rost, 100kohm si 47micro din baza dau intarzierea in cresterea tensiunii de filament.Dar un PNP nu are E la minus, ci colectorul. Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Ba are un rost, 100kohm si 47micro din baza dau intarzierea in cresterea tensiunii de filament.Dar un PNP nu are E la minus, ci colectorul. Multumesc ! Acum am observat Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Ba are un rost, 100kohm si 47micro din baza dau intarzierea in cresterea tensiunii de filament.Dar un PNP nu are E la minus, ci colectorul. Asa este, observatie corecta insa trebuie ca temporizarea sa fie mai scurta decit cea a tensiunii anodice daca este cazul Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) Am construit si eu doua preuri EARCiteva sugestiiIn loc de R101 monteaza un semireglabil multitura de 100K,in functie de doza reglezi rezistenta .Suna mai bine cu ECC82 si R110 56kMareste C105 la 2,2microF.Eu am alimentat preul la 265V stabilizati ,cu stabilizator serie,am folosit un tranzistor 13009,pina in stabilizator am folosit celula CLC,soc de 20H.Alimentare stabilizata cu LM317 + 2SC5200 ,pentru filamente.Tuburile folosite de mine au fost : ECC83 Telefunken,ECC82 Philips.Am facut teste pe dozele mele :NAGAOKA MP500SUMIKO BLACK PEARLCLEAR AUDIO AURUM BETA WOODORTOFON 2M BLACKORTOFON M20EAUDIOTECHNICA AT11xE,AT13EAV,AT15SHURE M97Xe.Mare grija unde montezi traful de alimentare,eu l-am incasetat intr-o cutie de la Hammond. L-am avut chiar original, dar l-am si clonat cu alimentarea de inalta pe tuburi. Este foarte analitic, din pacate impedanta de iesire cam mare, necesita un buffer.Pai etajul cu ECC81 sau ECC82 ce este?Problema acestui preu este alta,semnalul de iesire este destul de mic. Editat Februarie 12, 2016 de viobio Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 Multumesc pentru sugestii.Eu folosesc 2 X ECC83 - RFT si 1 x ECC82 - RFT iar R110 - 68K dar in teste incerc si cu 56K Dupa ce ajung la teste maresc si C 105 la 2,2 microF. Acum ca am cumparat deja componentele o sa fac alimentatorul care l-am postat mai sus . Traful este toroidal de 50w dar trebuie sa-i rebobinez secundarul , asa ca pana la teste mai dureaza putin.... Doza mea este - PRO ORTOFON.doc Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Am construit si eu doua preuri EARCiteva sugestiiIn loc de R101 monteaza un semireglabil multitura de 100K,in functie de doza reglezi rezistenta .Suna mai bine cu ECC82 si R110 56kMareste C105 la 2,2microF.Eu am alimentat preul la 265V stabilizati ,cu stabilizator serie,am folosit un tranzistor 13009,pina in stabilizator am folosit celula CLC,soc de 20H.Alimentare stabilizata cu LM317 + 2SC5200 ,pentru filamente.Tuburile folosite de mine au fost : ECC83 Telefunken,ECC82 Philips.Am facut teste pe dozele mele :NAGAOKA MP500SUMIKO BLACK PEARLCLEAR AUDIO AURUM BETA WOODORTOFON 2M BLACKORTOFON M20EAUDIOTECHNICA AT11xE,AT13EAV,AT15SHURE M97Xe.Mare grija unde montezi traful de alimentare,eu l-am incasetat intr-o cutie de la Hammond.Pai etajul cu ECC81 sau ECC82 ce este?Problema acestui preu este alta,semnalul de iesire este destul de mic. originalul era cu ecc81, clona mea a fost cu ecc82, am incercat si cu 88, da semnal mic, totusi sunetul ff dinamic si rotund. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum