surubarila Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Sanatate permanenta!Aparatul e made in USA-120Vca./24Vcc 1,5A.Omul il conecta la un traf.220/110 pana cand din graba l-a varat direct in priza.A scapat cu siguranta si varistorul de dupa ea arse.Nu are traf intern,alimentarea electronicii se face cu C nepolarizat si rez. aferente direct din 120Vca intr-o punte redresoare.As vrea sa recalculez valorile R/C pt. alimentarea la 230.Am gasit un calculator online pt alimentarea LED-urilor.M-ar ajuta cu ceva? Exista o formula de calcul?Multam! http://danyk.cz/ledzar_en.html Ps-daca e nevoie va dau si valorile R si C. Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Dupa puterea necesara cca.35W rezulta un curent din 230V de cca. 150 mA,si va trebue un C de cca. 2-2,5 micro la 630 V,nu stiu ce limit. de tens si curent aveti in montaj. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 O sa va dau maine detalii,scot si schema partii de alimentare.Seara buna! Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Intreb si eu: dar cum a intrat stecherul american in ala european?E chestie de securitate sa lasi stecherele originale la orice scula. Chiar si cand o arunci la tomberon. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Sanatate permanenta!Aparatul e made in USA-120Vca./24Vcc 1,5A.Omul il conecta la un traf.220/110 pana cand din graba l-a varat direct in priza.A scapat cu siguranta si varistorul de dupa ea arse.Nu are traf intern,alimentarea electronicii se face cu C nepolarizat si rez. aferente direct din 120Vca intr-o punte redresoare.As vrea sa recalculez valorile R/C pt. alimentarea la 230.Am gasit un calculator online pt alimentarea LED-urilor.M-ar ajuta cu ceva? Exista o formula de calcul?Multam! http://danyk.cz/ledzar_en.html Ps-daca e nevoie va dau si valorile R si C. reparal asa si lasal asa si cind uita sil baga direct in priza mai maninci si tu o piine pai nu sa mori de foame Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Intreb si eu: dar cum a intrat stecherul american in ala european?E chestie de securitate sa lasi stecherele originale la orice scula. Chiar si cand o arunci la tomberon. Foloseste adaptor fiindca traf-ul 220/110 e construit romaneste.Omul lucreaza in constructii,nu cred ca stie ceva despre securitatea d.p.d.v. electric a uneltelor pe care le foloseste.Tocmai d-aia o sa caut un traf. 220/24 si o sa-l bag cumva in cutia incarcatorului.Multam pt.sfaturi ! Link spre comentariu
calul Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Ar fi mai simplu sa procurati un traf 220/24 Vca la 2A , ii puneti o redresare , un filtraj , eventual o stabilizare de 24vcc si gata incarcatorul . Mai ramine problema carcasei , asta daca nu incap in carcasa originala . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum