laurentiu333 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Palpaia displeiul,am gasit c 680 si c 470 umflati ,i-am schimbat si displeiul arata acum ok,dar am probleme la pompa,functioneaza 3 secunde pe urma pauza 3 sec si tot asa,rog colegii care au mai intalnit aceasta defectiune sa ma ajute,am pus si o alta placa cu care functioneaza normal,multumesc Editat Februarie 11, 2016 de laurentiu333 Link spre comentariu
crmn1 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 probleme de soft.rescrie memoria. nu am memoria la acest model dar o poti copia pe cea de pe a doua placa. daca totul este ok posteaza aici este buna ptr vremuri grele. succes. Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Da asa m-am gandit si eu,dar nu am programator sa citesc si sa scriu memorii si nu ma pricep,de obicei trimeteam placile la cineva si mi le rezolva,dar din pacate nu mai lucreaza... Link spre comentariu
crmn1 Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 distanta mare buc sibiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum