Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina spalat hoover 8144

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

circuitul de pe sursa de alimentare este alimentat?. si(acum nu se mai aprinde deloc...am verificat 220 pe placa si ajung dar nimic ma mult nici macar un led aprins...) in urma la ce.sa intervenit in ea,sa schimbat ceva sau nu este o cupla pusa undeva.ca nu se intelege din descriere.

Link spre comentariu

masina functiona doar pina la stoarcere cind se oprea ,daca o dadeai manual la stoarcere functiona dar numai manual,cineva a luat placa si ia schimbat releul de pe incalzirea apei  apoi a dato proprietarului sa o monteze,dupa montaj nu mai da nici un semn de viata....ma chemat pe mine sa vad ce se intimpla....am verificat componentle de pe ea si sunt ok ,nimic  puscat,dar nu da nici un semn de viata,este o placa invensys 1/4755407bbc despre care nu gasesc nimic nici macar pe site-urile rusesti ca schema....ce mi se pare suspect sunt 2 conzi care au marcat pe ei 1 micro dar amindoi au doar 90 de nano....ori sunt marcati defect ori sau defectat amindoi la aceiasi valoare...putin probabil...220v ajung pe placa,am verificat inchizatorul usii,nimic...moarta moarta..

Link spre comentariu

ca si la placile de centrale termice este posibilitatea sa fie unul sau mai multi cond nepolarizati devalorizati. nu cred ca se poate sa fie cond marcat gresit. sapa acolo. localizeaza unde se alimenteaza montajul cu 5v sau 12 cat o fi ptr aceasta placa.are ci ptr alimentare sau tensiunea se formeaza prin rezistenta si cond?

Link spre comentariu

nu se defecteaza nimic daca alimentezi placa afara. dar s-o alimentezi acolo unde trebuie. dupa viper trebuie sa ai un trafulet mic apoi ceva diode foarte sigur macar 2 buc ptr tensiunea de 12v si 5v.daca ai aceste tensiuni incepe necazul ori procesor ori memorie mai putin probabil.cauta pe net viper12a apoi imagini osa gasesti vreo schema care se potriveste. succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări