stefank Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Buna ziua , are cineva disponibil transformatorul chopper de stand-by din sursa PLCD190P1 din lcd Philips sasiu LC4.3E AA ? Cel defect din sursa in cauza prezinta spire topite , unele spire care se intersecteaza in zona cuplajului la pini innegrite si chiar intrerupte . Multumesc . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 O rebobinare nu v-ar tenta? Stiu ca alt trafo ar fi ideal ....dar ziceam si eu,in eventualitatea ca nu gasiti!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 V-am gasit eu placa cu totul la un pret ff bun,adica la pretul de 150 lei. Daca vreti sa va dau detalii despre ea,atunci astept un mesaj privat ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Are Tavi la 140 lei !! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Totusi,parca nu-ti vine sa dai 140 lei doar pentru .....4-5 metri de sarma de cupru....!!! Daca restul e ok....!!! Link spre comentariu
stefank Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 multumesc pentru raspunsuri , intre timp am gasit sursa completa cu 100 lei , m-ar interesa si rebobinarea trafului sa pun la punct si sursa asta pentru viitor dar nu am facut asa ceva pina acum , dl. Bughiu va bagati dvs. ? va trimit colet ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Nuuuuu!!! ....multumesc de ''oferta''.....!!! Am zis sa incercati dvs.....!!! Link spre comentariu
stefank Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 am crezut ca aveti ceva date despre acest traf sau conform manualului service puteti calcula bobinarea lui , eu in postul de start am precizat ca sint si spire intrerupte in zona de intersectie spre pini ( plasticul carcasei in zona aceea e innegrita de flama ) , pentru mine era clar atunci ca nu am sanse sa-l rebobinez prin reverse engineering , ci doar conform unor date despre el , oricum multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum