Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf chopper lcd Philips

Postări Recomandate

Buna ziua  , are cineva disponibil transformatorul chopper de stand-by din sursa PLCD190P1 din lcd Philips sasiu LC4.3E AA ? Cel defect din sursa in cauza prezinta spire topite , unele spire care se intersecteaza in zona cuplajului la pini innegrite si chiar intrerupte . Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

3

• BUGHIU

3

• dan-a2

1

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

multumesc pentru raspunsuri , intre timp am gasit sursa completa cu 100 lei , m-ar interesa si rebobinarea trafului sa pun la punct si sursa asta pentru viitor dar nu am facut asa ceva pina acum , dl. Bughiu va bagati dvs. ? va trimit colet ?

Link spre comentariu

am crezut ca aveti ceva date despre acest traf sau conform manualului service puteti calcula bobinarea lui , eu in postul de start am precizat ca sint si spire intrerupte in zona de intersectie spre pini ( plasticul carcasei in zona aceea e innegrita de flama ) , pentru mine era clar atunci ca nu am sanse sa-l rebobinez prin reverse engineering , ci doar conform unor date despre el , oricum multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări