Tomsa Cosmin Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 (editat) Salutare colegi,am luat recent acest multimetru Nu pot masura temperatura si nici Dc-Ac curent,continuitatea buzzer merge se aude Trebuie rodat sau ceva? Editat Februarie 10, 2016 de Tomsa Cosmin Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Pai cum faci de nu poti masura? Testerele sunt bagate unde trebuie,cursorul e pozitionat corect? Ai citit manualul de utilizare? Pune o poza cu el pregatit sa masoare 12 VCC.... Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Februarie 10, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2016 Pai cum faci de nu poti masura? Testerele sunt bagate unde trebuie,cursorul e pozitionat corect? Ai citit manualul de utilizare? Pune o poza cu el pregatit sa masoare 12 VCC.... Da se pare ca am gresit +,in manual era pus pentru altceva,si dupa ce am amsurat pe 12 V dc ,acuma merge si sonda .. neatentia era de vina Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Februarie 10, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2016 Bine acuma:)) stiu cum se foloseste un multimetru,dar nu am citit in carte unde trebuia Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Urat model de multimetru... Ma intreb ce-o fi fost in capul celor de la UNI-T. Sa stai sa tot schimbi borna intre Ohmi si V poate duce la o defectare mecanica a bornelor Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Este destul de rezistent la pretul lui, sondele intra destul de bine in borne. Cam greu sa se defecteze bornele, dar nu imposibil. Il detin de aproape 3 ani, singurul dezavantaj este ca trebuie sa muti mereu borna de pe v pe ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum