Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 Sal am si io o problema cu un ER T29s se incarca dar nu indica pe display dar cand se descarca imi scade din intensitatea luminii. Ce credeti ca are? Ca in rest functioneaza. SI mai am un NO 3330 care nu tine bateria chiar nouasi se aude un zumzet ciudat din buzer am curatat toate contactele si i-am scos si motorasul de vibratii fiindca la introducerea bateriei se activeaza si functioneaza neintrerupt, de incarcat incarca doar cate 3, 4 sau 5 minute si apoi arata [ Not charging ] Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 amandoua sunt sursele de vina, daca ai drum prin TM vi si ti le rez.. :wink: Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Decembrie 13, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2004 pai nu stiu cand o sa vin prin TM ca se apropie sarbatorile dar o sa vin poate la primavara cand o sa vina si prrieteni mei de la Severin ca stau la ei. am incercat io sa repar ceva la ericsson dar fara rezultate daca nu am to ce imi trebuie si la nokia nici nu m-am bagat. Poti sa bagi soft de alcatel525 in alcatel331? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum