Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV CONDOR CTV 5115

Postări Recomandate

Va salut, rog frumos o schema daca are cineva, sasiu PL2 cu urmatoarele componente > PCA84C640P, TEA2019, TDA8217, BU 808DF, c.i. SINCRO /BV cu radiator ,cale comuna in modul separat, linga selector, etc. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MISTER BIG

5

• leoncris

2

• Florinel TV

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Multumesc d le LEONCRIS pt schema , da, e schema de FREEDOM, CHIAR ACUM STUDIAM  topicurile la acest subiect , am o problema in sursa , toate piesele bune, cond schimbati, etc, in loc de 105v am doar 20v, daca deconect. trafo linii creste la 40v, de bec nu mai vorbesc, posibil sa nu tina sursa in sarcina, posibil TEA 2019 AVARIAT?

Link spre comentariu

Vedeti ca din care imi aduc aminte,sursa e sincronizata cu liniile(parca nu aprinde becul;nu mai stiu);are o spira rosie pe jugul trafo.Schimbat toti cond.electrolitici din primar,si din secundar-dar toti.

Link spre comentariu

am schimbat si cele 2 diode 1N si  DZ 3v9, situatia ramane neschimbata, tensiune alim. TEA am numai 5,8v fiuctuanta , ramane sa fac rost de un c.i. sa l schimb. :scarpin

Editat de MISTER BIG
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări