Vizitator Mironescu Petrik Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) duce acest amplificator un hifonics zeus zx12 dual si daca il duce cum trebuie sal leg va multumesc ca hu am un alpine x300 este bun ? astept pareri va multumesc Editat Februarie 9, 2016 de Mironescu Petrik Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Pînă să-ţi răspundă cineva, aşteptăm traducerea în limba română. Link spre comentariu
JARRELL Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ai 2 difuzoare cu impendanta de 4 ohmi fiecare, iar amplificatorul iti ofera puterea maxima in punte la 4 ohmi. Daca legi difuzoarele in paralel, amplificatorul nu este stabil la 2 ohmi in punte, daca legi difuzoarele in serie, amplificatorul iti ofera foarte putina putere la impendanta de 8 ohmi. Nici HU nu e prea destept in ceea ce priveste reglajele. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 iti trebuie un monobloc capabil de cel putin 1000W /2 ohm pt a putea folosi acel subwoofer la capacitate maxima da-mi un mesaj privat , am eu un amplificator capabil pt subwooferul tau daca te intereseaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum