Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv saba model T 7060sh

vl78stc

Postări Recomandate

tv e tip615/tx92f-eu,sursa e cu tda 4605-3 si tz 6n60,tz buh 515 -BH,tv nu are st-by ,as dorii o schema si ceva informatii,am masurat buh si e ok ,si am mai verificat componentele din sursa, nu stiu cum sa defectat e adus din afara,

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

9

• palcu ion

2

• cornel1962

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

tv e mut,nu are stby,ledul e stins am verificat cordonul alimentare siguranta ok, rezistentele de wataj ok,alimentez de la retea si nu se aude nimic,nu am studiat mai indetaliat asa ca am sa mai revin, defect misterios  :scarpin

asta e schema, multumesc Florin Iordache

Editat de vl78stc
Link spre comentariu

iod2-am verificat asa sa zicem vizual sa vad ce defect are(curios) nu am intrat in datalii,nu am intilnit asemenea tv si sasiu,urmeaza sa fac masuratori  si am sa mai revin,

numai bine

Link spre comentariu

masurati tensiuni...,rezistentele din pin 2 si 3 se inlocuiesc preventiv, schimbati condensatorii electrolitici din primar/secundar, sau verificati pe ESR-metru ...decuplati BO si montati un bec(60w) ca sarcina pe B+....

Link spre comentariu

salutare,revin cu acest tv in sensul ca am verificat rezistentele ce vin in pin 2 si 3 sunt bune am verificat lipituri si masurat tensiuni pe tda 4605 in pin 1 nu am nimic, in 2 si 3 am 0,7v si nu am tensiune nici in pin 8,am schimbat si condensatorii din sursa,am verificat si cei doi tranzistori si sunt buni,dupa ce am facut toate acestea am schimbat si tda si tz din sursa si tot la fel face,am tensiune pe cond.150uf/400v- 312v, iar mai departe in secundar nu am nimic pe filtraj, si ce sa mai pun bec daca nu am nimic,va informez ca am 162v inainte de rezistente si 51v inainte de rp12 care este de 180k,am si schimbat aceasta rezistenta si tot asa face-vine in pin 2 tda,

deci nu am rezolvat nimic tv nu are stby cum am mai spus si nu se aude cind alimentez ca ar lua sarcina,parca ar fi intrerupt ceva si ma duce gindul la trafo,

un ajutor din partea dumneavoastra ar fi bine venit,

multumesc

Link spre comentariu

am verificat rezistentele,am schimbat diodele dp23  si dp24 schimbat si tz bc337si nimic nu am tensiune in pin6,am masurat infasurarea  trafo in 7 si 6 fata de masa si nu am tensiune alternativa,in 2 si 3 am 160v, in 12 fata de 14 am 5.6v ca ,in pin 2-3 tda 4605 am 0,7v iar in rest nimic la nici un pin fata de 4,am verificat fiecare componenta de la pin 6 pina la trafo in 6-7 si sunt bune,am scos un capat lui rp14 si rp12 ce intra in pin 2-3 si am tensiune,as dori un sfat daca se poate 

multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări