vergil Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 As dori un datasheet ptr acest ci , sau daca are ceva inlocuitori . Are 8 pini si este dintrun invertor la 220v , pentru tuburi de neon . Pe el scrie asa L6561 KF811 multumesc . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/datasheet/CD00001174.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 La ce nivel a ajuns lenea pe forum................ Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Eu am cautat dar , google nu mi-a returnat asa ca la dv , ca nu ceream aici date . Si ar fi bine sa va mai abtineti dle miticamy , nu este obligatoriu sa raspundeti . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Nu vreau sa ma abtin, crezi ca eu am pile la Google? Vrei sa te cred ca nu ti-a raspuns?Fa un PRINT SCREEN ca mine sa ne convingi ce ti-a dat google la cererea facuta.Si daca nu ai primit pdf-ul promit sa nu mai postez nimic 3 luni, sau cat vrei dumneata. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Totusi verificati daca e setat google pe orice tara...pentru ca daca e setat doar pe tara romania,atunci nu prea se gaseste. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 L6561- fie smd,fie clasic se gaseste la Arad,la D-nul Ilas.La origine e folosit pentru controlul PFC-ului,impreuna cu un FET. Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 10, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2016 Se gaseste si la Galati .Numai ca trb sa ma duc pina acolo . Asa este , face parte din PFC-ul activ la un inverter ptr 2 tuburi neon . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum