Sandu 64 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 (editat) Cama nu actioneaza contactul cu 3 lamele ,cred ca e montat gresit Nu gasesc o poza pe net cu pozitia contactelor si a camei ,dar la mine sigur e montat gresit scuze pentru post dublu Scobitura mai scurta este pentru grupul de 3 si scobitura mai lunga pentru grupul de 5? Cum deblochez usor mandrina de pe ax dupa ce desfac piulita? Editat Septembrie 16, 2018 de Sandu 64 Link spre comentariu
yo5qax Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Va salut Poate va ajuta din ce v-am trimis in aceasta arhiva. mavo35 a.php_files.rar Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 (editat) 1 hour ago, Sandu 64 said: Cum deblochez usor mandrina de pe ax dupa ce desfac piulita? Prin bataie usoara(vibratii in ax) si daca ai ceva la indemana, poti incerca sa strecori in fanta ce se vede in mandrina dupa demontarea piulitei(probabil tot bataie dar asa cum spuneam, cu duhul blandetii).La unele a mai mers fortand stanga-dreapta cu o surubelnita care are loc in acea fanta...chiar nu sunt probleme.Nu e rau daca mai ajuti si cu ceva spray ca sa ajute la deblocare( daca e chiar asa de incapatanat), numai ca pe urma trebuie sa stergi bine, pt ca va patina la strangere si se va roti pe ax. Editat Septembrie 16, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 am reusit sa repozitionez cama,dar am facut si o mare greseala prima data cand am demontat am notat firele in ordine 1,2,3 bobina de sus de la stinga la dreapta si 4,5,6,7 iesirile de jos 7fiind iesirea care merge la borna - a cblurilor de masura La a 2 demontare am dezlipit firele de pe placa si binenteles nu stiu ordinea daca masor rez inre firul de jos care merge si la borna - a cablurilor de masura si iesirile di traf am rez din desen cum le pot indentifica locul,sau asta e sfarsitul pentru aparat? Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Nu stiu sa te indrum pt remontare, dar de curiozitate, de ce a trebuit sa dezlipesti (si nu odata) acel traf(impropriu numit asa, dar pt usurinta in exprimare, sa acceptam denumirea asta). O singura data am intervenit la acele lipituri si atunci pt ca bobinele erau prajite(unele, nu toate). Am montat alt traf, folosind ca model un alt MAVO. Deci se poate, nu e sfarsitul, decat atunci cand hotarasti tu ca ai facut destule experimente pe bietul aparat. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Sa fie mai usor sa scot placa sa intervin la came (era mai bine daca demontam si "trafu") acum ohmetru merge pe toate domeniile la zero mai putin Doh six1 ,merge 2/3din scala Pana gasesc altul ca model sa vad cum vin firele o sa fac o pauza multumesc pentru rabdarea da a incarca sa ma ajutati Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Pai ala se tine in 2 suruburi...le demontai si ramanea agatat in sarme, nu aveai nevoie sa-l dezlipesti din fire.Nu e greu de montat la loc, dar de la distanta nu ma bizui.Daca identifici terminalele, te poti ghida dupa schema, dar e mai greoi un pic decat cand ai alt model in fata. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Valoarea rez fiind foarte mica e greu de indentificat terminalele Trebuie sa gasesc unul de model pentru ca am o nedumerire cu sunturile R11,R12 R11 e original tabla in forma de serpentina prins cu 2 suruburi de carcasa,dar R12 am dubii ,e o spirala di sarma de cupru Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 (editat) Nu cred că-i sirma de cupru aia. Editat Septembrie 16, 2018 de sesebe Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 1 hour ago, Sandu 64 said: R11 e original tabla in forma de serpentina prins cu 2 suruburi de carcasa Despre care tabla e vorba? Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 ma refeream la sunturile de sub selector Link spre comentariu
elctropan Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 (editat) Oare poate ajuta ceva poza asta?! Editat Septembrie 16, 2018 de elctropan Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 multumesc o parte di fire se pot identifica Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 37 minutes ago, Sandu 64 said: ma refeream la sunturile de sub selector Aha...fiind vorba despre acel traf, nu m-am prins. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 (editat) prima poza e cu suntul care nu sunt convins ca e original poza 2si 3 ce am inteles din poza trimisa de colegul elctropan firul galben din randul din drapta mijloc nu am reust sa vad unde vine (fir galben Am nevoie mai mult de ohmetru pentru rez de val mica Editat Septembrie 16, 2018 de Sandu 64 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum