Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionare MAVO-35

dan_b11

Postări Recomandate

Bun,aia am inteles ca ai verificat R27...intrebasem ce altceva ai mai verificat,si dupa cum eviti raspunsul,parca as banui cum stau lucrurile.Pana luni nu am acces la calculator,deci n-am cum sa vad poza,dar era bine daca reuseai sa postezi aici,poate mai vine cuiva o idee si reusesti sa- l scoti la adevar si pe scala x100.

Link spre comentariu

de asta am postat aici, poate imi spineti ce as mai putea sa verific pt scala de x100 in afara de r27 si comutator, care sunt bune.fotografiile am incercat sa le pun aici dar nu am reusit.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Salut prieteni

Prin bunăvoinţa dlui doru3160 am primit ajutor la recondţionarea unui MAVO 35 - care înca nu e gata, dar as dori sa ajut colegii cu identificarea pieselor de pe placa de bază, aşa cum făcut eu notându-le de pe schemă.

Sper că nu am făcut vreo greşeală în identificare, caz in care rog colegii specialişti să mă corecteze.

Cu stimă,

post-203280-0-57366300-1490764411_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Salut prieteni

Prin bunăvoinţa dlui doru3160 am primit ajutor la recondţionarea unui MAVO 35 - care înca nu e gata, dar as dori sa ajut colegii cu identificarea pieselor de pe placa de bază, aşa cum făcut eu notându-le de pe schemă.

Sper că nu am făcut vreo greşeală în identificare, caz in care rog colegii specialişti să mă corecteze.

Cu stimă,

Multumim, utila informatia, poti sa notezi si care sunt cei trei semireglabili?

Link spre comentariu

Pana la urma pentru slefuriea plasticului ce acopera scala sunt solutii? Al meu e cam galben si ma gandesc ca pot sa il albesc .... :)

Ma gandesc ca ar merge solutii de polishat faruri auto?

Link spre comentariu

Plasticul ala are cam 0,6mm.Daca e ingalbenit,cu siguranta nu e ingalbenit doar la suprafata,ci in profunzime.Nu mai dati sfaturi decat in masura in care ati probat ceea ce recomandati,altfel,nu faceti experimente pe pielea altora.Alb-transparent nu se mai face nici frecat cu ulei de sarpe.

Link spre comentariu

Primul semireglabil din capăt spre trafo măsură este RW3 de 600 ohmi - ajustare generală c.c. îţi dai seama de asta, deoarece unul din conductoarele care vin de la dispozitivul de măsură este lipit la una din bornele acestui semireglabil.

Cel din mijloc de 150 ohmi este RW1 - ajustare 75 mV.

Al treilea din margine - către came este RW2 de 1 kiloohm - ajustare generală c.a.

La mine aşa sunt legaţi.

Cu stimă,

Editat de elctropan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări