lucian_v Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Va salut, Detin o cana fierbator, cea din fotografii. O folosesc la incalzirea apei pt laptele copilului deoarece stie sa faca 40 de grade (dupa ce pun laptele si amestec temperatura laptelui ajunge pe la 36-38 de grade ceea ce este ideal). O folosesc de aproximativ un an de zile, sunt foarte multumit de ea, dar de aproximativ o luna de zile am o problema cu ea in sensul in care dureaza din ce in ce mai mult sa incalzeasca apa. La inceput de la temperatura camerei 23-24 de grade, pana la 40 de grade dura foarte putin, undeva la maxim 30 de secunde pentru o cantitate de apa de aprox 1 litru de apa. Intotdeauna asta e cantitatea de apa care o tin in ea (minimul fiind 500gr). De aprox o luna aceasta incalzire dureaza peste 1.30 min sau pe acolo. Aveti idee ce s-ar fi putut defecta la ea? Pot sa ii fac ceva sau cumpar alta? Va multumesc frumos Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Verifica elementul de incalzire, care presupun ca este o rezistenta fixata mecanic pe dedesubt, posibil sa fi aparut ceva coroziune sau surub slabit, au alte motive care sa afecteze transferul termic cu cana. Link spre comentariu
lucian_v Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Va multumesc. O sa desfac capacul inferior al canii si revin Link spre comentariu
lucian_v Postat Februarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 Asa cum am promis revin. Am desfacut capacul si l-am montat la loc... Alte idei ? Link spre comentariu
Vinu-i-bun Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Acolo ai rezistenta acea forma de ''potcoava'' din Al care are conectate firele albe ,verifica daca are un contact termic bun cu cana , tot in apropiere de rez ai si un termostat parca asa se vede poate fi decalibrat. Editat Februarie 18, 2016 de Vinu-i-bun Link spre comentariu
lucian_v Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Da aveti deptate, am vazut rezistenta dar este lipita de cana si nu stiu daca o desfac daca o mai pot pune la loc..pe de alta parte nu stiu daca de acolo e problema Ma gandesc ca daca termostatul ar fi defect atunci nu ar mai trebui sa faca apa la 40 de grade..ar face-o mai fierbinte... Devine un mister Link spre comentariu
Vinu-i-bun Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Devine un mister Nu neaparat mister daca, termostatul cupleaza/decupleaza haotic nu se ajunge la temperatura necesara. Dar pina la termostat este posibil ca din partea electronica sa fie problema si acel termostat sa fie pentru limita de temperatura (siguranta termica) . Mai sapa fa o poza si la partea electronica. Link spre comentariu
lucian_v Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Va referiti la partea din talpa canii, deoarece in cana propriuzis nu mai e altceva nu? Link spre comentariu
Vinu-i-bun Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Va referiti la partea din talpa canii, deoarece in cana propriuzis nu mai e altceva nu? Da acolo unde are butoanele de comanda cu dispayul min-sec. Unde sunt butoanele on/off si +/- min/sec. Editat Februarie 18, 2016 de Vinu-i-bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum