The Stressmaker Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Am primit de la o cunostinta acest "pager" care are o problema. Defectul se manifesta asa: palpaie lumina la ecran apoi piuie de doua ori si apoi vibreaza o data iar ecranul ramane stins (fara caractere pe ecran doar masinuta albastra care nu face parte dintre caractere). Nu reactioneaza la nici o combinatie a celor 4 butoane. Voltajul la alimentarea integratelor este 2,7V. Defectul se manifesta la fel cu baterie noua sau mai veche.Ma intereseaza daca defectul poate fi asociat vre-unei lipituri reci sau este defect soft. Link spre comentariu
Vizitator stanculie paul Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Ati reusit ceva cu pagerul? daca sunteti dispus sa-l vindeti vi-l cumpar eu , ca am reusit sa-i sparg carcasa si display-ul Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Din pacate nu-l mai am. L-am predat inapoi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum