nickrvl Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Nu stiu nu am confirmare dar sint convins ca sint sau altfel stiti voi aparatura fara piese asiatice? Tailanda, Taiwan(China)? etc uitativa in calculatoare, telefoane, chiar si-n Iphone, si doua poze la repezeala cu o placa de 150: Ca o paranteza, produsele SUA au componente de le "chinezii" lor, Mexic.... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 @Costel dinca40, Daca iei in considerare raspunsul unui "semidoct" poti trage singur o concluzie, il ai in fata , e scrisa firma pe acel codensator deci este chinezesc . Nu are rost sa ne tot invirtim in jurul cozii, este acolo si ala e. Daca ai luat in considerare reclama de vinzator ca Lincoln pune in aparate doar piese Lincoln ai tot dreptul sa fii dezamagit. Daca insa ai considerat ca vrei un aparat de incredere , construit bine si cu garantie , retea de service in tara si mai ales un colegi de forum care te pot ajuta si` macar 5, ai ales bine. Asta e necazul cu globalizarea productiei, americanii s`au trezit mai repede si vor domina piata. Firme europene , ce sa zic, imi aduc aminte de Telefunken , Rodhe&Schwartz, astea doua fiind cele de care chiar m`a durut sufletul cind am vazut unde au ajuns... Grig Link spre comentariu
Vizitator Costel dinca40 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Ideea e ca nu am demontat aparatul ci am observat condensatorul prin acele fante de aerisire.Normal ca am fost putin dezamăgit.Daca nu mi-ar fi frica ca pierd garanția as demonta carcasa si v-as trimite niste imagini ,ca sa va dati cu parerea despre aparat. Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 (editat) Probabil ar trebui sa vedem o poza identica cu cea pusa de nickrvl . Editat Iunie 3, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
Vizitator Costel dinca40 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Pot sa va spun ca totul e ok ,am primit acceptul sa desfac carcasa dsca am indoieli in privința calitatii sau provenienței.Am fost sfătuit de catre personalul de la www.vai.ro sa contactez Lincon Romania in legatura cu orice nelămurire.Am fost foarte satisfăcut de raspunsurile primite foarte prompt si la obiect de catre vânzător.In sfarsit am probat aparatul care se comporta excelent .In viitor o sa postez si un filmuleț .Încă o data va multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 (editat) Ca idee, orice sfaturi sau actiuni ale tale care pot duce la anularea garantiei sa le cer in scris de la cei indrituiti! Asta inseamna macar un mail de pe adresa oficiala a fiemei, nu de la adrese gen cucurigu@xxx,com Vorba volant, scripta manent. Grig Editat Iunie 3, 2016 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 (editat) La 03.06.2016 la 11:49, Costel dinca40 a spus: ...................In sfarsit am probat aparatul care se comporta excelent .................... Ca si sfaturi, daca folosesti "supertit" sudeaza in modul Soft Stick, o sa observi o sudura mai moale si mai fara stropi, pentru bazici cica ar fi recomandat Crisp Stick, mai multa stabilitate, patrundere si mai cu stropi...... Editat Iunie 3, 2016 de nickrvl Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) Am promis ca imi desfac si eu invertorul lincoln sa-l pozez. Gata l-am desfacut si am gasit urmatorii condensatori: Jianghai . Dupa nume sunt destul de chinezesti . Dar dupa o cautare pe google se pare ca sunt prezenti prin europa de vreo 10 ani cu sediu prin germania. E o firma specializata exclusiv pe producerea de condensatori Cica sunt si certificati ISO . Detalii aici : http://jianghai-europe.com/Revin si cu poze si il rog pe nickrvl sa faca si el niste poze cu condesatorii de 680 micro de pe o placa de 150s sa vedem ce marca sunt.Si pentru costeldinca40 aceeasi rugaminte. Uita-te inca odata mai clar sa vezi ce marca sunt, sa nu fi citit tu gresit Aparatul meu e produs in 2014 Editat Iunie 4, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
autom Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 ,,JIANGHAI EUROPE GmbH is the European sales organization of Nantong Jianghai Capacitor Co., Ltd., Nantong (China) since 2004. Sales, marketing, technical support, customer service team and warehouse of JIANGHAI EUROPE GmbH are located in Krefeld (Germany).,, Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) Mda, credeam ca`i vorba de ceva ceramic de 680pF nu de bateria de condensatoare de 3X680 micro. Fiind monofazic aproape toata puterea e vehiculata prin bateria aia , spre 3Kvar la 150Adc. Este una din componentele esentiale ale unui invertor, parca e o magarie din partea lor, dar , na, asa au hotarit si si`o asuma. Asa, usor , usor mai aflam si alte lucruri ascunse si despre sculele de marca. Am mai avut multe astfel de "surprize" ( nu ma ocup de scule de sudura la nivel profesional) de care nu vreau si nici nu pot sa vorbesc si sint cam "vaccinat", de aia nu cred din prima tot ce se spune despre un produs. Am avut astfel de discutii cu niste AVR de generatoare, mai sa ma bata prietenul meu pina nu a comandat unu cu 90E fata de cel original de 600E pe care i`l oferea producatorul generatorului. Culmea, chinezul era identic cu ce era in generator, era din seriile SX 4.. Cinstit as fi preferat sa gresesc in toata discutia cu Lincoln , nu vreau sa citez pe nimeni dar se pare ca si LE s`a cam prostit, n`am zis`o eu prima data. Sa dea dracu, dar astia parca aplica vorba romaneasca: lasa ca merge si asa!! Grig Editat Iunie 4, 2016 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) Domnu ion bumbu , te intreb inca o data ce profesiei ai si ce ce calificare ai in domeniul electronic ? Dupa cum ai vazut nu am avut nici o problema sa postez un raspuns clar legat de piesele pe care le are acel invertor ; am promis ca ajung in weekend sa-l desfac , m-am tinut de promisiune ; am constatat un productor X pe condesator , l-am declarat ; nu am avut nici o problema Ati proiectat cumva invertoare pentru vreo firma de renume pana acum ? ati facut cercetare sau proiectare in facultate in calitate de angajat ? Faceti niste afirmatii si nu stiu in baza a ce le faceti Daca citeste vreun crestin ce scrieti sa stie omul cine le-a debitat si cu ce pregatire in domeniu respectiv Editat Iunie 4, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 @sonyjvcro , cred ca dupa toate ineptiile spuse ar trebui sa iei o pauza lunga de gindire. Este pur si simplu treaba mea si a angajatorului ce diplome, studii si proiecte am si am avut. Ar fi timpul sa mai lasi o data lozinca Lincoln, Lincoln über alles, este bun dar asa cum de fapt a descoperit un cumparator are piese chinesesti si ai si confirmat`o. Deci pe linga ca le fac in China folosesc si componente chinezesti Din punctul meu de vedere este cam clara treaba si cu Lincoln ,a fost o legenda , acum o ia pe panta tuturor cu externalizarea productiei. Q.E.D. Grig Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 Semidoct ce se exprima speculativ . "Atotstiutor" Asta te vad eu. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 După descrierea de mai sus rezultă că invertoarele Lincoln sint proaste, nu ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Deloc, doar ca nu mai sint la nivelul legendei. Sint 2 lucruri complet diferite. Citeste ce am mai spus despre ele . Am incredere in ele mai multa decit in unele de provenienta obscura dar nu mai sint ca alea vechi. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum