Ion_Bumbu Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Puncte statice de functionare hmm, e treaba stricta a mea cite, cind,la ce clasa si ce componete. Hmmm, asta e de liceu... probabil ca virsta si mentalitate tot pe acolo te invirti. Nu intram sa ne laudam cu diplome si studii pe forum. Ma comport cu deferenta si calm cu orice user de pe forumuri, sper ca ai observat. Despre ce am facut si ce stiu, calm stiu destule! "I`m old but i`n not obsolete" yet! P.S Daca ai fi stiut sa folosesti resursele acestui forum ai fi aflat destule. @NickRvl La exemplul cu Fird si Nissan in esenta Ford nu a avut nici o masina in nisa aia de piata, 4x4 mediu, cu capacitate de trecere medie, confort OK si fiabilitate ridicata in Europa. Ca urmare a apelat la un leader in domeniu , Nissan care avea modelul Terrano 2 pe piata si efectiv l`a rebranduit, nimic nu era de la Ford. Masina se facea in aceeasi uzina Nisan Spania. Ca feedback al utilizatorilor s`a constatat ca toti erau multumiti si mai ales la recomandari aparea : masina buna se poate lua fara probleme deoarece este Nissan , are doar insgna de Ford! Bun, asta a fost inainte de alianta cu Renault... Cam la fel si cu acel Castolin de care spunea @Cipryian123, Castolin e o firma de referinta in consumbaile si a preferat sa preia un produs de prima mina. La fel gasim si la Technolit invertoare pe care nu le fac ei dar le vind sub marca lor. No hai ca mai am si lucruri serioase azi de facut . Sa va mearga bine ! Grig Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 Esti amabil sa dai un raspuns clar ? Legat de profesie Link spre comentariu
Vizitator Costel dinca40 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 O ultima intrebare ,care este lungimea prelungitorului de curent cu care poate funcționa in limita normale lincon 135s si care este pentru lincon 150s. Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 (editat) la 150s si 170s este dat clar pe site 60 metri garantat ; pentru 135s cred ca am citit dar nu-mi aduc clar aminte ; vezi ca intre 135s si 150s mai sunt si alte diferente : 150S are HOT START(inseamna cresterea curentului pentru o perioada scurta de timp pentru a usura aprinderea electrodului) + ARC FORCE -auto adaptiv care inseamna : ( This prevents the electrode from sticking during welding. Arc force is a temporary increase of the output current during welding when the arc is too short. This feature supports production with consistently excellent arc performance. It also enhances simple position welding making the job easier Editat Iunie 1, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
Vizitator Costel dinca40 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Sa stii ca atât Lincon 150s cat si Lincon 135s beneficiaza de functiile :Hot Start si Anti Sticking .Am gasit descrierea pe www.sculesiechipamente.roTe rog.sa-mi confirmi daca asa este . Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2016 Iti spun ca au scris eronat ce au scris pe site si ca sa imi sustin afirmatiile te invit sa citesti documentatia tehnica a acelui aparat tot de la ei de pe site aici : http://www.sculesiechipamente.ro/lanotattachments/download/file/id/408/store/1/ Citeste cu atentie la pagina 6 a pdf-ului care ii corespunde paginii 3 ca si numerotatie imprimata in partea de jos a foii Citeste toata pagina pentru ca acolo vei vedea cam toate diferentele intre modele Te rog anunta-ma daca ai gasit si daca te-am indrumat corect Link spre comentariu
Vizitator Costel dinca40 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Multumesc mult ,e corect ai avut dreptate.In alta ordine de idei tu mi-ai recomandat sa cumpar de pe www.vai.ro,care adevarat au cele mai mici preturi ,ai cunosti ca firma sunt ok aparatele ?Te întreb asta pentru ca sunt novice in domeniul asta si nu stiu daca pot sa fac diferenta intre un lucru original si o facatura.Iti multumesc si astept răspunsul tau. Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2016 (editat) Am cumparat de acolo si eu si cunoscuti de-ai mei ; totul OK Oricum daca iti iei si tu tot de acolo , posteaza si tu o parere dupa uite si un clip gasit pe youtube cu un invertor luat de acolo , si cu un sudor care chiar stie ce face ,probabil un sudor competent Editat Iunie 2, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Sa stii ca atât Lincon 150s cat si Lincon 135s beneficiaza de functiile :Hot Start si Anti Sticking .Am gasit descrierea pe www.sculesiechipamente.roTe rog.sa-mi confirmi daca asa este . Aceste aparate au functia Hot Start implicit reglata din fabrica, nu poate fi reglata, Anti Sticking nu se pune problema toate au iar ArcForce comutabil intre doua nivele au doar 170S si 150S + Lift Tig. Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2016 (editat) Am retinut ideea . Multumesc Sa inteleg ca functia Arc Force o au toate dar la 150s si la 170s este autoadaptiva si mai mult de atat se poate regla pe 2 nivele iar la 135s toti parametri sunt fixati din fabrica ? Editat Iunie 2, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
Vizitator Costel dinca40 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 În sfârșit m-am decis, invertor Linvon 150s la pachet cu cabluri și valiza de transport. Calitate și promptitudine și nu în ultimul rand prețul foarte ok. Achiziționat de pe www.vai.ro mulțumesc foarte mult băieților de pe forum care m-au ajutat cu sfaturile lor sa ma hotărăsc. O sa revin în curând și cu aparatul la lucru Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2016 (editat) F bine Acum ai cu ce !!!!!! Sa vedem si cum merge mana Incearca si electrozii de la Lincoln Omnia 46 ( sunt rutilici ) se gasesc prin hornbach neaparat si un prelungitor de 3 x 2.5mm ca e pacat de aparat sa nu-l folosesti cu un prelungitor pe masura Editat Iunie 2, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 (editat) În sfârșit m-am decis, invertor Linvon 150s la pachet cu cabluri și valiza de transport. Calitate și promptitudine și nu în ultimul rand prețul foarte ok. Achiziționat de pe www.vai.ro mulțumesc foarte mult băieților de pe forum care m-au ajutat cu sfaturile lor sa ma hotărăsc. O sa revin în curând și cu aparatul la lucru Sa-l folosesti sanatos si cu placere! O alegere foarte buna! Editat Iunie 2, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Costel dinca40 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Intrebare prieteni ,linconul 150s are di întâmplat e si piese chinezesti.Se vede prin carcasa un condesator 680 pico cu denumit Tianhai .Astept raspuns Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 Cred ca cel mai in masura sa-ti raspunda la intrebarea asta este nickrvl.E interesanta ideea . Sunt curios si legat de cei care au Miller daca in aparatul lor nu exista cel putin o componenta facuta in china. O sa incerc sa arunc si eu un ochi in invertorul meu lincoln weekendul asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum