jack Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Va salut , Am un tv ca cel din titlu la care suspectez finalul video TDA 6108AJF . Are sunet , inalta , nu are rastru doar daca maresc UG2 . Va rog sa-mi spuneti daca-l pot inlocui - chiar si pentru proba - cu TDA 6107Q . Locuiesc la tara si nu am acum altceva . Va multumesc . Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Sanatate permanenta!Se poate,6107 are latimea de banda si castigul(gain) mai mici-5,5Mhz respectiv 50.Ca pini si U alimentare sunt la fel. Link spre comentariu
jack Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Va multumesc , incerc . Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Ce tensiuni ai pe pinii 1/2/3 intrari RGB? 180V in pin 6 exista? Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Daca nu avea 180V , avea rastru alb cu linii de intoarcere si "intra" BCL-ul. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Daca nu avea 180V , avea rastru alb cu linii de intoarcere si "intra" BCL-ul. Da,multam de "urecheala" o sa tin minte.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum