Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema emitator FM

ALEKS

Postări Recomandate

Incercati BA1404. Este emitator FM stereo si costa cam 60K la vitacom. Nu are nevoie decat de cateva componente in plus fata de CI.Este produs de ROHM (vezi data sheet).Succes

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

8

• cirip

5

• ionu x

3

• Filipone

2

Top autori în acest subiect

Incercati BA1404. Este emitator FM stereo si costa cam 60K la vitacom. Nu are nevoie decat de cateva componente in plus fata de CI.Este produs de ROHM (vezi data sheet).Succes

Eu mai cumpar de la Vitacom decat daca cumpara cineva de acolo si sterge toate urmele incat sa nu vad sigla Vitacom pe ceva . Am stat 3 luni sa imi trimita 20 de leduri si nu mi le-au trimis.O sa experimentez cu BA-ul in cateva luni ca acum nu am timp decat de scris 3 fraze.
Link spre comentariu

Mersi pentru schema. Vad ca este un simplu oscilator cu tranzistor. Voi utiliza totusi tranzistorul recomandat de tine.Cat despre BA1404 voi incerca in viitorul apropiat. Sper sa aiba performante mai bune decat simplele oscilatoare tranzistorizate.

Link spre comentariu

BA1404 la 60000? waw am fost la un magazin din cartier(eu stau in slatina) sa caut integratul asta si nu-l aveau dar se uita vanz ala de acolo in calc la o oferta si imi zice 'hai ca ai noroc costa decat 800.000.lei.'Cand am auzit am ramas perplex.Poate omu incerca sa descurajeze pirateria radio :lol:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator D.J. B.K.LY

BA 1404 l-am gasit la Maica Domnului la conex electonic cu 100.000 acum cateva luni dar m-am linistit. Inainte sa dau banii mi-a zis cineva k un emitator mai prost ca ala nu e nici un oscilator. Dak m-a mintit ala acuma va mint si eu. Dak il constru ieste cineva sa imi zica si mie cum merge

Link spre comentariu

Am facut eu schema cu BA1404.Merge binisor dar are zgomotul de fond cam mare , separatia intre canale nu este cea mai buna .Frecventele inalte sunt cam distorsionate , dar asta se mai rezolva cu un filtru la intrare care sa taie tot ce trece de 15KHz.Am renuntat la el si am facut altul .

Vedeti :V7 la

http://web.telia.com/~u85920178/tx/v7_proj.htm

are si pcb la

http://web.telia.com/~u85930032/v7_pcb.zip

Tot pe acolo gasiti si un codor stereo bunicel.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

am facut schema lui Filipone si merge perfect .mersi mult!!!transmit pe 100,4 (exact ca si radioul local) :ras: dar nu este nici o problema....la mn in casa nu se prinde oricum acel radiou(radio transilvania) si nici afara nu merge asta ce l-am construit....deci totul e ok :da ms mult inca o data si chiar e pacat k nu e stereo la ce bine merge....a da: frecventa am observat ca o pot schimba prin miscarea spirelor bobinei L1.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări