Mircea Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Ladies and gentlemen, from the United States of America, all hail Manowar! Si asa a fost: Impresii generale: 1. Eric oscileaza intre voce si gafaieli... 2. de Maio e un cretin, nimic nou... de vreo 10 ani incoace. 3. Logan e de pe alta lume. In video-ul de-l incarc acuma se vede cum da rasol la solo-ul din King Of Kings. 4. Manowar engineers sunt surzi. Amplifurile au lucrat numai in clipping. Asta daca bezmeticul de de Maio nu a hotarat ca si cinelele si vocea trebuie bagate prin distors. Dar un concert bun, neasteptat de bun. Editat Februarie 7, 2016 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Ma pregatisem sa-mi pun castile pe urechi cand am vazut topicul. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2016 Video: King Of Kings. https://youtu.be/3rhrIT0AAcs Voce la Eric - minutul 2:30. Rateu de solo la Logan - minutul 3:00 (ce canta ala acolo, a uitat notele???). Asa cum e inregistrat, asa s-a si auzit. Eram cam la 10m de coloana de boxe. Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 E cazul sa se retraga in plina glorie. 35 de ani.... Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Gloria lor a incetat la sfarsitul anilor 80. De atunci sunt tot "pe avarie", cu mici perioade de redresare temporara.E numai vina cretinului de de Maio. Ala e dus rau de tot, se vede dupa privirea de psihopat ca nu-i sunt toate mintile in cap. E un inchipuit in transa, de vreo 20 de ani incoace.L-a indepartat pe Ross si l-a adus la sinucidere pe Scott. Nu mai am cuvinte. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 4. Manowar engineers sunt surzi. Amplifurile au lucrat numai in clipping M-am convins de acest lucru de mai multe ori.... Totusi intr-o tara civilizata ca Suedia se poate da exagerat de tare ? Ca la noi asha bucurosi sunt sunetistii de metal cand aud ca pot da cat vor... ca niste copii mici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum