Vizitator freebeeromg Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Salut. Am cumparat din targ un dock station pentru hard disk-uri de la Logilink ( pic 1 - nu are interfata pentru IDE, e doar cu intrare SATA ), l-am demontat si am vazut ca are un condensator busit si un integrat ars. Condensatorul l-am schimbat si dupa cateva zeci de minute de cautari am gasit si numele IC-ului: YB1682. Am vazut ca e folosit la lanternele cu LED Cree pentru driver. Am cautat pe internet si nu am putut gasi IC-ul de vanzare iar driverul pentru lanterna nu e rentabil, e prea scump. Credeti ca as putea sa il inlocuiesc cu alt integrat disponibil? Astept orice fel de sugestii. O seara faina! P.S.: las o poza cu integratul meu Editat Februarie 7, 2016 de freebeeromg Link spre comentariu
Electronicserver Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 TD1410 Link spre comentariu
Vizitator freebeeromg Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Fix asta cautam acum . Mersi mult! ( se poate inchide ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum