Vizitator Sandu Gheorghe_247011 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Buna ziua, Am si eu o problema, În urmă cu 2 saptamani cei de la digi mi-au pus un nou receiver diferit de cel vechi, adica in loc de iesire Scart si Coaxială am doar iesire Scart. Eu foloseam un receiver la 2 televizoare dar cum nu mai am iesire Coaxiala nu mai pot folosi decat un TV. Am tot cautat un adaptor sau convertor din Scart in Coaxial dar nu am gasit sau am gasit si nu stiam ca e ceea ce caut. Ma puteti ajuta va rog. Link spre comentariu
Kuki Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Probabil e vorba de Scart la RCA, coaxialul este pentru semnal RF(antena) cred ca gasiti in orice magazin de electronice/hypermarket Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Vă trebuie un Modulator Av- RF!Care poate prelua semnalul audio video( de la scart) şi-l transformă în semnal de radiofrecvenţă într-un canal UIF ... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Mai cere-le un receiver, mie mi-au dat. Ca sa folosesti o singura iesire video (scart) la mai multe tv-uri iti trebuie si un amplificator/driver de linie. Link spre comentariu
Vizitator Sandu Gheorghe_247011 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Am inteles, multumesc frumos. am cerut receiver si au zis ca la mine in oras ( Alba Iulia) au comanda foarte mare si dureaza pana la 3,4 luni pana imi vine randul, probabil de asta au si schimbat receiverele, pentru a nu mai putea folosi 2 TV-uri si a fi obligat sa mai cumperi unu. Dar o sa folosesc un adaptor Scart to RCA si un modulator Av-Rf si la final o sa am iesire pentru cablu coaxial, cel putin asta cred. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Schimba firma de satelit sau macar spune-le ca o faci si o sa fii uimit cat de repede se gaseste receiver. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Dar o sa folosesc un adaptor Scart to RCA si un modulator Av-Rf si la final o sa am iesire pentru cablu coaxial, cel putin asta cred. Corect! Link spre comentariu
Vizitator Sandu Gheorghe_247011 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Multumesc oameni buni, O duminica frumoasa, Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Daca tin eu minte corect exista niste "splittere" Scart. Cred ca ar fi mai simplu asa. Link spre comentariu
Vizitator Sandu Gheorghe_247011 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 da, dar splitterele ar fi SCART to SCART si asta as insemna ca mi-ar trebui un alt cablu SCART lung de 15m ca sa ajung cu cablu la celalalt TV si pentru mine e dezavantaj pentru ca am deja tras Coaxial si nu as vrea sa mai fac inca o instalatie. Link spre comentariu
atupi Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Dar de ce nu folositi un splitter de coaxial ca sa mergeti in al doilea tv direct cu coaxial. Este adevarat ca veti receptiona numai canalele analogice si cele digitale cu mici exceptii (cele codate sau platite). In cazul exceptional in care ati face o conversie de la Euroscart la coaxial veti urmari acelasi canal de pe ambele televizoare nu veti putea urmari canale diferite la cele 2 televizoare. Editat Februarie 26, 2016 de atupi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum