Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scart to coaxial

Vizitator Sandu Gheorghe_247011

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am si eu o problema,  În urmă cu 2 saptamani cei de la digi mi-au pus un nou receiver diferit de cel vechi, adica in loc de iesire Scart si Coaxială am doar iesire Scart. Eu foloseam un receiver la 2 televizoare dar cum nu mai am iesire Coaxiala nu mai pot folosi decat un TV.  Am tot cautat un adaptor sau convertor din Scart in Coaxial dar nu am gasit sau am gasit si nu stiam ca e ceea ce caut. Ma puteti ajuta va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• Kuki

1

• sesebe

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Am inteles, multumesc frumos.

am cerut receiver si au zis ca la mine in oras ( Alba Iulia) au comanda foarte mare si dureaza pana la 3,4 luni pana imi vine randul, probabil de asta au si schimbat receiverele, pentru a nu mai putea folosi 2 TV-uri si a fi obligat sa mai cumperi unu.

Dar o sa folosesc un adaptor Scart to RCA si un modulator Av-Rf si la final o sa am iesire pentru cablu coaxial, cel putin asta cred.

Link spre comentariu

da, dar splitterele ar fi SCART to SCART si asta as insemna ca mi-ar trebui un alt cablu SCART lung de 15m ca sa ajung cu cablu la celalalt TV  si pentru mine e dezavantaj pentru ca am deja tras Coaxial si nu as vrea sa mai fac inca o instalatie. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Dar de ce nu folositi un splitter de coaxial ca sa mergeti in al doilea tv direct cu coaxial. Este adevarat ca veti receptiona numai canalele analogice si cele digitale cu mici exceptii (cele codate sau platite).

In cazul exceptional in care ati face o conversie de la Euroscart la coaxial veti urmari acelasi canal de pe ambele televizoare nu veti putea urmari canale diferite la cele 2 televizoare.

Editat de atupi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări