Vizitator tiberiu8mai Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Buna ziua. Doresc sa ma invatati cum asi putea sa aflu daca chiar imi emite ioni negativi in aerul din camera ionizatorul Konrad Neo-Tec XJ-201.Exista pe internet ceva informatii despre aparate speciale pentru masurarea ionilor din atmosfera ,dar nu scrie nimic despre pret si poate exista si alte metode de verificare pe care eu nu le cunosc. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. tiberiu Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 În primul rând, prezența ozonului se poate identifica prin apariția unui miros aparte, de aer curat de după o ploaie cu descărcări electrice, sau chiar de mușcate după unii. Concentrația de la care se simte olfactiv prezența ozonului este de circa 0,02 PPM... Există aparate ce determină concentrația ionilor în atmosferă, dar nu sunt destinate în niciun caz utilizatorilor casnici, ci laboratoarelor, de aici și prețurile exorbitant de mari. ....http://www.multilab.ro/ionometre/numarator_ioni_atmosferici.html Link spre comentariu
Vizitator tiberiu8mai Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Multumesc! Acum am inteles de ce se cere inainte oferta de pret pentru cumparare . Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Se poate construi usor :un J-tec +op-amp+miliamp. cu zero la mijloc event. unsistem automat de descarcare a placii sensor (sesizeaza si ioni pozitivi),mai dificila este etalonareaV/m Editat Februarie 7, 2016 de QQme Link spre comentariu
Vizitator tiberiu8mai Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Multumesc pentru sfat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum